Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Глушко, К.
Застосування технології баз даних при автоматизації підготовки виробництва кулінарної продукції
[Текст] / К. Глушко
// Вісник КНТЕУ. – 2001. – №6. – С. 48-54.
ББК З.97
Додати до списку
Теми документа
Каталог статей/А/автоматизація ресторанного господарства
Каталог статей/І/інформаційні технології
Каталог статей/К/кулінарні вироби
Каталог статей/Т/товарознавство харчових продуктів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'