Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Наукові праці Національного університету харчових технологій
[Текст]. № 6. – Київ : "НУХТ", 2019. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Гащук, О. І.
Удосконалення технології м'ясо-рослинних консервов з використанням бобових [Текст] / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк, П.О. та ін. Горішний // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 6. – С. 218-225.
Олійник, С. Г.
Вплив шроту плодів шипшини на процеси дозрівання та якість житньо-пшеничного [Текст] / С. Г. Олійник, О. В. Самохвалова, Н. В. Лапицька // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 6. – С. 249-258.
Поварова, Н. М.
Дослідження композицій білкових добавок тваринного і рослинного походження та їх використання у м'ясних виробах [Текст] / Н. М. Поварова, Л. А. Мельник // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 6. – С. 226-233.
Юрчак, В. Г.
Дослідження та оптимізація процесів виготовлення макоронних виробів функціонального призначення з використанням препаратів грібів шиїтаке [Текст] / В. Г. Юрчак, Д. М. Кравчук, Н.О. та ін. Шиаркова // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – Київ : "НУХТ", 2019. – № 6. – С. 209-217.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'