Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 3. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Белінська, С. О.
Особливості кристалоутворення під час заморожування капусти броколі [Текст] / С. О. Белінська, С. О. Левицька, н. В. Камєнєва // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 21-27.
Городиська, О. В.
Дослідження безпеки виноградних порошків як альтернативи какао-порошку у кондитерській глазурі [Текст] / О. В. Городиська, Н. В. Гревцева, О.В. та ін. Самохвалова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 64-70.
Іоргачова, К. Г.
Використання зернової глюканвмісної сировини в технології піноподібних борошняних кондитерських виробів [Текст] / К. Г. Іоргачова, О. В. Макарова, О.М. та ін. Котузаки // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 81-87.
Кочубей-Литвиненко, О. В.
Вплив електроіскрового оброблення молочної сироватки на процес часткового перетворення лактози в лактобіонову кислоту [Текст] / О. В. Кочубей-Литвиненко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2018. – № 3. – С. 40-49.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'