Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
[Текст]. № 1 (61). – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – (Технічні науки). – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Ветров, В. М.
Обгрунтування параметрів технології білкового продукту та комплексна оцінка його якості [Текст] / В. М. Ветров // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 136-143. – (Технічні науки).
Гніцевич, В. А.
Обгрунтування доцільності використання ферментних препаратів у технологіях переробки рослинної пектинововмісної сировини [Текст] / В. А. Гніцевич, А. В. Слащева, М. В. Іващенко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 37-45. – (Технічні науки).
Ільдірова, С. К.
Використання сухої картопляної добавки в технології виробництва дріжджового нвпівфабрикату [Текст] / С. К. Ільдірова, О. О. Сімакова, С. Ю. Попова // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 54-62. – (Технічні науки).
Колесникова, М. Б.
Закономірності впливу кислотного гідролізу на формування крохмальних клейстерів у технології солодких соусів [Текст] / М. Б. Колесникова, С. С. Андреєва // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 63-71. – (Технічні науки).
Коршунова, Г. Ф.
Доцільність використання борошна з біоактивованих бобів нуту в технології виготовлення борошняних виробів [Текст] / Г. Ф. Коршунова, Р. І. Саєнко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 72-78. – (Технічні науки).
Лебеденко, Т. Є.
Роль хлібобулочних виробів у формуванні здоров'я людини та способи покращення їх якості шляхом застосування фітодобавок [Текст] / Т. Є. Лебеденко, Т.П.. Кожевнікова В.О. Новічкова // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 79-89. – (Технічні науки).
Левіт, І. Б.
Реологічні характеристики як відображення технологічних та споживчих властивостей м'ясо-молочних напівфабрикатів [Текст] / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – C. 112-126. – (Технічні науки).
Пільненко, А. К.
Аналіз нормальної складової швидкості різання та коефіцієнта ковзання леза дискового ножа при коливальному способі подачі продукту [Текст] / А. К. Пільненко // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 127-135. – (Технічні науки).
Юдіна, Т. І.
Обгрунтування вибору стабілізаторів у рецептурі молочних коктелів на основі сколотин [Текст] / Т. І. Юдіна // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – С. 105-111. – (Технічні науки).
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 16
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'