Електронний каталог

          Левіт, І. Б.
    Реологічні характеристики як відображення технологічних та споживчих властивостей м'ясо-молочних напівфабрикатів [Текст] / І. Б. Левіт, В. О. Сукманов, Д. С. Афенченко
    // Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – № 1 (61). – C. 112-126. – (Технічні науки).


ББК Л97+Л994

            


Є складовою частиною документа Вісник Донецького Національного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського [Текст]. № 1 (61). – Донецьк : ДонНУЕТ, 2014. – (Технічні науки). – журнал.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'