Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Харчова наука і технологія
[Текст]. № 4 (25). – Одеса : ОНАХТ, 2013. – журнал.
Додати до списку
Складові частини документа:
Безусов, А. Т.
Дифузійний спосіб виробництва ягідних напоїв [Текст] / А. Т. Безусов, Т. М. Афанасьева, С. В. Терзі // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 85-88.
Безусова, А. Т.
Дослідження стабілізації пігментного комплексу листових овочів [Текст] / А. Т. Безусова, К. Д. Кузнецова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 27-30.
Бесусов, А. Т.
Вплив теплової обробки при помірних температурах на органолептичні показники кулінарних виробів з морепродуктів [Текст] / А. Т. Бесусов, Т. А. Манолы, С. А. Памбук // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 149-152.
Біленька, І. Р.
Особливості технології ферментованих соків на основі топінамбура [Текст] / І. Р. Біленька, Н. А. Буланша // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 14-16.
Бондарь, С. Н.
Инновационные методы очистки сточныж вод предприятий пищевой промышленности [Текст] / С. Н. Бондарь, О. Б. Чабанова, А. А. Чабанова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 94-98.
Бочарова, О. В.
Генеза регулювання безпечності харчових продуктів в Україні [Текст] / О. В. Бочарова // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 91-94.
Варанкіна, О. О.
Біологічна дія бета-каротину: позитивні і негативні аспекти [Текст] / О. О. Варанкіна // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 46-49.
Верхівкер, Я. Г.
Сучасний стан, перспективи розвитку ринку соусів та пов'язані з цим вимиги до використання спецій [Текст] / Я. Г. Верхівкер, В. В. Єфремов, О. М. Мирошніченко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С.56-59.
Гладкий, Ф. Ф.
Визначення раціональних параметрів проведення рафінації жирної коріандрової олії [Текст] / Ф. Ф. Гладкий, В. С. Калина, М. В. Луценко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 98-101.
Гулиев, Ш. Р.
Модернизация технологии обработки игристых вин на заключительной стадии их производства [Текст] / Ш. Р. Гулиев // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 88-91.
Дончевська, Р. С.
Шляхи підвищення конкурентоспроможності рибної продукції [Текст] / Р. С. Дончевська, О. В. Сидоренко, О. В. Романенко // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 116-119.
Жихарева, Н. В.
Математична модель процесів зберігання плодоовочевої продукції [Текст] / Н. В. Жихарева // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 107-111.
Журлова, Е. Д.
Фитокомпоненты зернового сырья: строение, свойства, применение [Текст] / Е. Д. Журлова, Л. В. Капрельянц // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 3-7.
Каліновська, Т. В.
Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властовостей [Текст] / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 69-74.
Кучерявенко, И. М.
Ржаная закваска с применением муки из семян тыквы [Текст] / И. М. Кучерявенко, О. Л. Вершинина // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 101-107.
Могилянська, Н. О.
Рослинні олії - компонент функціональних продуктів спеціального призначення [Текст] / Н. О. Могилянська // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 17-20.
Наукове обгрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ - та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні [Текст] / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко [et al.] // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 49-56.
Поберезкин, А. А.
Влияние противотурбулентных присадок на параметры работы магистральных трубопроводов [Текст] / А. А. Поберезкин, О. Я. Хлиева, И. О. Кузнецов // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 126-129.
Саламатіна, С. Є.
Низькоколорійні соуси для закладів ресторанного господарства [Текст] / С. Є. Саламатіна // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 65-67.
Тележенко, Л. М.
Розробка технології приготування полікомпонентних круп'яних запіканок для сніданку [Текст] / Л. М. Тележенко, М. А. Кашкано // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 7-10.
Федоров, В. Г.
Особливості охолодження сипу під час дозрівання [Текст] / В. Г. Федоров, О. І. Кепко, О. М. Скарбовійчук // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – C. 114-116.
Хомич, Г. П.
Зміна вмісту біологічно активних речовин горобини чорноплідної при виробництві соків [Текст] / Г. П. Хомич // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 35-38.
Царик, Н. П.
Культивовані гриби в грибівництві та медицині. Один з нарисів ситуації в Україні [Текст] / Н. П. Царик // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 104-107.
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Статистика використання: Видач: 23
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'