Електронний каталог

          Наукове обгрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ - та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні [Текст] / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко [et al.]
    // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 49-56.


ББК Р123

            


Є складовою частиною документа Харчова наука і технологія [Текст]. № 4 (25). – Одеса : ОНАХТ, 2013. – журнал.



Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'