Електронний каталог
пектинові речовини
Документи:
- Гнатенко, М. та ін. Яблучні й бурякові пектинові екстракти [Текст] / М. та ін. Гнатенко // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №11. – С.22-23.
- Ермолаева, Г. А. Производство напитков: Сырье для сокосодержащих напитков [Текст] / Г. А. Ермолаева // Пиво и напитки. – М., 2003. – №6. – С.26-27. – Продолжение. Начало см. 2000-2002 гг.
- Каліновська, т. Розробка технології переробки виноградних вичавок з отриманням пектиновмісних напівфабрикатів для кондитерської промисловості [Текст] / т. Каліновська, В. Оболкіна, І. та ін. Крапівницька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість. – Київ, 2014. – № 7-8 (116-117). – С. 6-11.
- Каліновська, Т. В. Дослідження вмісту пектинових речовин напівфабрикатів з виноградних вичавок та визначення їх сорбційних властовостей [Текст] / Т. В. Каліновська, В. І. Оболкіна, С. Г. Кияниця // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 69-74.
- Коваленко, А.В. и др. Новый пектолитический препарат [Текст] / А.В. и др. Коваленко // Пищевая промышленность. – 1996. – №12. – С.35.
- Пересічний, М. І. Наукове обгрунтування механізму радіозахисту організму людини пектиновими речовинами та їх технологічне використання [Текст] / М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – 2001. – (Зб.наук.праць). – С.137-141.
- Сорокин, И. М. Разработка технологии производства сокосодержащих напитков на основе безмикробной культуральной жидкости [Текст] / И. М. Сорокин, А. Ф. Доронин, Т. И. Демидова // Пищевая промышленность. – Москва, 2011. – № 3. – С. 44-45.
- Троян, З.А. и др. Динамика пектиновых веществ при производстве яблочного сока [Текст] / З.А. и др. Троян // Пищевая промышленность. – 1996, 1996. – №11. – С.36-37.
- Удворгелі, Л. Пектиновмісні порошки [Текст] / Л. Удворгелі, В. Дробот // Харчова і переробна промисловість. – К., 2004. – №1. – С.22-23.
|