Електронний каталог
Л912 Переработка овощей.Переробка овочів
Документи:
- Зубкова, К. В. Розробка технології овочевих соків і напоїв з підвищеним вмістом y-аміномасляної кислоти [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Зубкова К. В. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Коваленко, О. А. Удосконалення технології картопляних чіпсів, збагачених поліненасиченими жирними кислотами [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Коваленко О. А. ; 05.18.01- технологія хлібопекар. продуктів,кондитер. виробів та харч. концентратів. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Шишкина, Н. С. Технология подготовки свежих зеленных овощей для предреализационного хранения [Текст] / Н. С. Шишкина, Л. А. Борченкова, О.В. и др. Карастоянова // Мир мороженого и быстрозамороженных продуктов. – Москва, 2016. – № 5. – С. 36-38.
|