Електронний каталог
харчові продукти функціонального призначення
Документи:
- Збірник рецептур страв, кулінарних виробів і напоїв (технологічних карт) для харчування дітей шкільного віку [Текст] [Текст] : для закладів освіти, дитячих закладів оздоровлення та відпочинку та закладів сфери соц. захисту / кол. розробників: А.А. Мазаракі, Н.В. Притульська, М.П. Гуліч, та ін.; за ред. А. А.Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 671 с. – ISBN 978-966-918-027-8 : 550.00.
- Розробка технологій харчових продуктів на основі сої і злаків оздоровчого, лікувально-профілактичного і соціального призначення [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / кол.авт.:М.І.Пересічний (кер.НДР), В.І.Тимченко, О.В.Цигульов та ін.; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 314 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.309-314. - Дод.
- Дзюндзя, О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дзюндзя О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Дзюндзя, О. В. Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Дзюндзя О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М. І. Пересічний. – Київ, 2011. – 171, [28] с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.143 - 171. - Дод.
- Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] [Текст] / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, ін. та ; за ред. М.І.Пересічного. – 2-ге вид., переробл. і допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 771 с. – ISBN 978-966-629-587-6 : 200.00.
- Технологія пробіотиків [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / С. О. Старовойтова, О. І. Скроцька, Ю. М. Пенчук, Т. П. Пирог. – Київ : НУХТ, 2012. – 318 с. – Бібліогр.: с. 309-310. – ISBN 978-966-612-127-4 : 89.00.
|