Електронний каталог

Л99
З-41          Збірник рецептур кулінарної продукції і напоїв функціонального призначення [Текст] [Текст] / А. А. Мазаракі, М. І. Пересічний, М. Ф. Кравченко, ін. та ; за ред. М.І.Пересічного. – 2-ге вид., переробл. і допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 771 с. – 200.00, 300 пр.


ISBN 978-966-629-587-6ББК Л991+Л992+Л996+Р123.0

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Бібліографічний відділ 1 1
Науковий фонд 2 2
Учбовий фонд 18 16
Читальний зал 2 2


Теми документа


Статистика використання: Видач: 46





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'