Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
Д43
Дзюндзя, О. В.
Технологія солодких страв та соусів з використанням субтропічної сировини [Текст]
[Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Дзюндзя О. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
УДК 641.8
ББК Л991
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/Ф/функціональне харчування
Каталог книг/Х/харчові продукти функціонального призначення
Статистика використання: Видач: 3
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'