Електронний каталог
креативні технології
Документи:
- Restaurant Creativity [Text] [Текст] = Ресторанний креатив: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 07 "Management and Administration"; field of specialty 073"Management"; fields of specialization "Hotel and Restaurant Management" / authors: D.V. Fedorova, T.I. Yudina, M.P. Demichkovska; Department of Technology and Organization of Restaurant Industry. – Kyiv : KNUTE, 2018. – 128 p. – Bibliography: p. 126-128. – 50.00.
- Креативные технологии управления проектами и программами [Текст] [Текст] : [монография] / под ред. проф. С.Д.Бушуева. – Київ : Саммит-Книга, 2010. – 763с. – (Украинская ассоциация управления проектами). – ISBN 9789667889401 : 110.00.
- Ресторанний креатив (Текст) [Текст] : Програма / авт. М.Ф. Кравченко, М.П. Демічковська, Д.В. Федорова, І.Ю. Антонюк, Т.І. Юдіна; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 205/17 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 19 c. – 19,00.
- Горячка, О. О. Формування та функціонування інноваційних креативних колективів на підприємствах [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Горячка О. О. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Львів : ЛУБП, 2015. – 24 с.
- Мазурець, Р. Р. Event креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Event Creative : програма та робоча програма / Curriculum and Syllabus / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 13-42 / РП20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мазурець, Р. Р. Event технології в туризмі [Електронний ресурс] [Текст] : збірник тест. завдвнь / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 02-42 /20. – Київ : КНТЕУ, 2020.
- Мазурець, Р. Р. Event технології в туризмі [Електронний ресурс] [Текст] : програма/Course Summary / Р. Р. Мазурець ; каф. туризму та рекреації. – 27-42 /П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Марцин, Т. О. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] : опор. конспект лекцій / Т. О. Марцин ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 13-41_23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 75 с.
- Павлов, В. В. Креативні технології в системі управління розвитком підприємства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.екон.наук / Павлов В. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності). – Київ : КНУТД, 2015. – 20 с.
- Полінкевич, О. М. Управління бізнес-процесами в системі інноваційного розвитку підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...д-ра екон.наук / Полінкевич О. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Хмельницький : ХНУ, 2015. – 40 с.
- Сиротинська, Н. М. Економічне оцінювання інновацій машинобудівних підприємств [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. екон. наук / Сиротинська Н. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Львів : НУ "Львів. політехніка", 2015. – 24 с.
- Тодорова, О. Енергія креативу [Текст] [Текст] : Банк ідей для бізнес-комунікацій / О. Тодорова. – Київ : Інтерконтиненталь-Україна, 2020. – 190 с. – Бібліогр.: с. 191. – ISBN 978-617-7315-34-5 : 150.00.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/П23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 17 с.
- Федорова, Д. В. Технології високої кухні [Електронний ресурс] [Текст] = Fine Dining Cuisine : робоча програма/Course Outline / Д. В. Федорова, Т. О. Марцин, Л. А. Рибчук ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 03-41/РП23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 19 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 17-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : програма/ Course Summary / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 18-41/П22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : робоча програма/ Course Outline / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 16-41/РП22. – Київ : ДТЕУ, 2022. – б/с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до самост. роботи студ. / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 01-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 27 с.
- Федорова, Д. В. Концепції і ресторанний креатив [Електронний ресурс] [Текст] = Concept and Restaurant Creativity : метод. рек. до лаб. занять / Д. В. Федорова, Т. І. Юдіна, М. П. Перепелиця ; каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – 05-41/23. – Київ : ДТЕУ, 2023. – 34 с.
|