Електронний каталог
управління в громадському харчуванні України
Документи:
- Вступ до фаху [Текст] [Текст] : робоча програма навчальної практики / авт. Т.І. Ткаченко, Т.П. Дупляк; КНТЕУ, Каф. готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. – 784/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 c. – 13,00.
- Збірник ситуаційних завдань з курсу "Організація та технологія інспектування" [Текст] : для студентів спеціальності 7.050303 "Експертиза товарів та послуг" денної форми навчання / уклад. Н.Г.Салухіна ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 442/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 49 с. – 6.41.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. ден. форми навч., окр магістра напряму підготов. 030601 "Менеджмент"і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04"Менеджмент готельно-ре... ч.2 / ред. кол.: С.В.Мельниченко (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 401 с. – 98.00.
- Індустрія туризму [Текст] [Текст] : зб. наук. ст.студ. зао. форми навч., напряму підготов. 030601 "Менеджмент" спец. 8.03060101 "Менедж. орг.і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04"Менеджмент готел.-рест.бізнесу),140103"Туризм"... ч.2 / ред. кол.: А.А.Мазаракі, (відп. ред.), Т.І. Ткаченко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 489 с. – 105.00.
- Індустрія туризму: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб.наук. ст.студ. ден. форми навч. напрямів підгот. 030601 "Менедж." і 140103 "Туризм" спец. 8.03060101 "Менедж. орг. і адміністрування" (спеціалізації: 8.03060101.02 "Менедж. турист. бізнесу", 8.03060101.04 "Менедж. готел.-ресторан.бізнесу". ч.1. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 411 с. – 76.00.
- Менеджмент [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ. Ін-ту вищ. кваліфікації, які здобувають освіт. ступінь магістра за галуззю знань "Специфіч. категорії"спец."Бізнес-адміністрування", програмами: "Загал. менедж.", "Фін. менедж.", Упр. розв. бізнесу спец.Менедж.зовнішньоекон.діяльн / ред.кол.: К.С. Шклярук, С.І. Бай, М.Г. Бойко та ін.;відп. за вип. А.М.Бідюк. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 165 с. – 90.00.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобувають освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Мен-т готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.1. / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 421с. – 43.99.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.2 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 384с. – 42.34.
- Менеджмент в індустрії гостинності: теорія та реалії бізнесу [Текст] [Текст] : зб. наук.ст.студ.,які здобув.освіт.-кваліф.рівень магістра за напрямом підготов."магістр" спец. 8.050201.04 "Менеджмент готел.-ресторан. бізнесу" та 8.050201.02 "Менеджмент туристичної індустрії". Ч.3 / [редкол.: А.А. Мазаракі, Т.І. Ткаченко, Л.М. Гопкало та ін.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 376с. – 42.44.
- Студентська наука в новому тисячолітті: сучасні проблеми громадського харчування,готельного господарства та туризму [Текст] [Текст] : матеріали Всеукр. студ. наук. конф. 19-21 квіт. 2000 р. / [відп. ред. А.А.Мазаракі]. – Київ : КДТЕУ, 2000. – 380с. – ISBN 5-7763-85-18-0 : 20.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу",8.050201.07"Менедж. вист. діяльн.". Ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі (відп. ред.),Т.І.Ткаченко,Л.М.Гопкало;каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 431 с. : . – 73.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.спец.8. 050201 "Менедж.орг.",магістер.прогр.8.050201.02"Менедж. турист.індустрії", 8.050201.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу",8.050201.07"Менедж.вист. діяльн.". Ч.2 / каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 283с. : . – 65.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". Ч.1 / [відп. ред. Т.І.Ткаченко]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 512с. : . – 78.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напряму підготов. 8.050201"Менедж. орг.", магістер. прогр.:8.050201.02 "Менедж.турист. індустрії",8.050201.04"Менедж. готел.-ресторан. бізнесу". ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі,відп. ред., Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 533 с. : . – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підготовки 8.050201"Менеджмент організацій", магістерська прогр.:8.050201.04"Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль". Ч1 / Каф.готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 466с. : . – 64.16.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч.напр.підгот. 0502 "Менеджмент",спеціальності 8.050201"Менеджмент організацій",магістер.програм:"Менедж. туристич.індустрії", "Мен.гот.-рест.б.","Мен. вистав. діяль.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 532с. : . – 74.97.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.ден.форми навч.напряму підгот. 8.050201"Менеджмент організацій", магістер. прогр.:8.050201.04"Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу",8.050201.07"мен. вистав. діяль"8.050201.02 Мен-т тур.ін. Ч.1 / каф. готел.-рестор. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 360с. : . – 59.63.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного, туристичного та виставкового бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заочн.форми навч.напр.підготовки 0502 "Менеджмент" спеціальності 8.050201"Мен-т організацій", маг. прогр."Мен-т готельно-ресторанн. бізнесу","Мен. вистав. діяль"," Мен-т тур.інд.". Ч2 / Каф. готель.-ресторан. та туристич. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 385с. : . – 61.15.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов.8. 030301 "Менедж.орг.і адміністрування",магістер.прогр.8.03060101.02"Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". Ч.2 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін;каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 468 с. – 80.00.
- Управління підприємствами готельно-ресторанного та туристичного бізнесу: теорія і практика [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ.заоч.форми навч. напряму підготов. 030601 "Менедж." спец. 8.03060101" Менедж. орг.і адміністрування" спеціалізацій 8.03060101.02 "Менедж. турист.індустрії", 8.03060101.04"Менедж.готел.-ресторан.бізнесу". ч.1 / редкол.: А.А.Мазаракі, відп. ред.,Т.І.Ткаченко, Л.М.Гопкало та ін; каф. готел.-ресторан. та турист. бізнесу. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 473 с. : . – 80.00.
- Управління якістю готельних та ресторанних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:С.105-107. – 19.93.
- Управління якістю послуг у готелях і ресторанах [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 124 с. – Бібліогр.: с. 119-124. – 41.00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторан. госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 34,00.
- Управління якістю продукції та послуг ресторанного господарства [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк; Каф. технології і орг. ресторанного госп-ва. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 116с. – Бібліогр.: с. 115-116. – 27.00.
- Джеймс, Дж. Управление рестораном [Текст] = Restaurant management : Практическое пособие / Дж. Джеймс, Д. Болдуин ; Пер.с англ. – М. : Проспект;ТК Велби, 2007. – 437с. – ISBN 5-482-01248-4;978-5-482-01248-2;9785482012222 : 56,70.
- Михайлова, М. В. Маркетингове планування в підприємствах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Михайлова М. В. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2014. – 20 с.
- П'ятницька, Г. Т. Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра екон.наук / П'ятницька Г. Т. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук.консультант А.А.Мазаракі. – Київ, 2008. – 575 с. – (КНТЕУ). – Дод.
- П'ятницька, Г. Т. Формування стратегії розвитку підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра екон.наук / П'ятницька Г. Т. ; 08.00.04-економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2008. – 44 с.
- Присакар, І. І. Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис. ... канд. екон. наук. / Присакар І. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. кер. С.В. Мельниченко. – Київ, 2017. – 371 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 71-80.- Дод.
- Присакар, І. І. Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Присакар І. І. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2017. – 23 с.
- Трайно, В. М. Маркетингове управління споживачами послуг підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... канд. екон. наук. / Трайно В. М. ; 08.00.04 - економіка та управління підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Полтава : Полтав. ун-т економіки і торгівлі, 2012. – 20 с.
- Юрчак, Е. В. Бренд-менеджмент мереж ресторанного господарства [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. екон. наук / Юрчак Е. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Київ : КНТЕУ, 2018. – 21 с.
- Юрчак, Е. В. Бренд-менеджмент мереж ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис...канд. екон. наук / Юрчак Е. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. кер. Є.В. Ромат. – Київ, 2018. – 21 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 197-234. - Дод.
- Юрчак, Е. В. Бренд-менеджмент мереж ресторанного господарства [Текст] [Текст] : дис...канд. екон. наук / Юрчак Е. В. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.); наук. кер. Є.В. Ромат. – Київ, 2018. – 339 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 197-234. - Дод.
- Яцун, Л. М. Управління підприємствами сфери харчування [Текст] [Текст] : автореферат дис. ... д-ра екон. наук. / Яцун Л. М. ; 08.00.04 - економіка та упр. підприємствами (за видами екон. діяльн.). – Харків : ХДУХТ, 2016. – 41 с.
|