Електронний каталог
виробництво рибних консервів та пресервів
Документи:
- Інноваційні технології переробки риби [Текст] [Текст] : монографія / авт.: А.А. Мазаракі, Т.К. Лебська, О.В. Сидоренко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 431 с. – Бібліогр.: с. 422-431. – ISBN 978-966-629-733-7 : 120.00.
- Васюкова, А. Т. Переработка рыбы и морепродуктов [Текст] [Текст] : учеб. пособие / А. Т. Васюкова. – 2-е изд. – Москва : Дашков и К, 2012. – 102 с. – ISBN 978-5-394-01713-1 : 48.00.
- Добробабіна, Л. Б. Наукові основи комплексу технологій харчових продуктів з гідробіонтів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Добробабіна Л. Б. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Одеса : ОНАХТ, 2008. – 36с.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12 - товарознавство; наук. консультант Н.Я. Орлова. – Київ, 2009. – 327 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 292-327. - Дод.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12- товарознавство. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 37 с.
- Сидоренко, О. В. Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : додаток до дис...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12-товарознавство; наук.консультант Н.Я. Орлова. – Київ, 2009. – с. – (КНТЕУ).
|