Електронний каталог

Л94
С34          Сидоренко, О. В.
    Наукове обгрунтування і формування споживних властивостей продуктів з прісноводної риби та рослинної сировини [Текст] [Текст] : дис. ...д-ра техн.наук / Сидоренко О. В. ; 05.18.12 - товарознавство; наук. консультант Н.Я. Орлова. – Київ, 2009. – 327 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 292-327. - Дод.


УДК 664.951.6
ББК Л94-9+Л964+Л91+Л80-1

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Читальний зал 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 3





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'