Електронний каталог
матеріально-технічне забезпечення ресторану
Документи:
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Ситуаційні вправи (кейси) / Каф. технології і організації ресторанного господарства ; уклад. Н.М. Зубар, М.Ю. Григорак. – 625/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 c. – 10,98.
- Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. технології і організації ресторанного господарства; уклад. Н.М. Зубар. – 158/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 46 c. – 8,34.
- Сало, Я. М. Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу.Ресторанна справа [Текст] : Довідник офіціанта / Я. М. Сало. – 3-тє вид.,випр.і доп. – Л. : Афіша, 2007. – 295с. – Бібліогр.291с. – ISBN 978-966-325-082-3 : 51,45.
- Яцун, Л. М. Інноваційна політика підприємств ресторанного господарства [Текст] [Текст] : монографія / Л. М. Яцун, О. В. Борисова. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 265 с. – Бібліогр.: с. 250-265. – ISBN 978-966-405-312-6 : 12.23.
|