Електронний каталог
експертиза непродовольчих товарів
Документи:
- Reorientari in stiinta marfurilor [Text] [Текст] / coord.: Viorel Petrescu, Rodica Pamfilie, Roxana Sarbu; Academia de Studii Economice din Bucuresti. – Bucuresti : Editura ASE, 2007. – 246 p. – Bibliogr.: p. 243-246 (37 de titluri). – ISBN 973-973-594-961-7 : 55,00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 2 / ред.кол.: В.А.Осика (відп. ред.),Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 267 с. – 64.00.
- Експертиза товарів та послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі" та "Експертиза товарів і послуг". Ч. 2 / ред.колегія.: В.А.Осика (відп. ред.),Н.В.Притульська,Н.В.Мережко [та інші]; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів, каф. товарознавства та експертизи непрод. товарів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 277с. – 64.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Управління якістю, безпечністю та експертиза товарів, послуг [Текст] [Текст] : зб. наук. ст. студ., які здобувають освіт.-кваліфікац. рівень магістра за напрямом підготов. 0503 "Торгівля" спец. "Товарознавство та експертиза в мит. справі", "Експертиза товарів і послуг" та "Упр. безпечністю та якістю товарів" / ред. кол.: В.А. Осика (відп. ред.), Н.В. Притульська, Н.В. Мережко та ін. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 393 с. – 90.00.
|