Електронний каталог
технологія соусів
Документи:
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 21 с.
- Антоненко, А. В. Технологія соусів з дієтичними добавками функціонального призначення [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Антоненко А. В. ; 05.18.16 - технологія продуктів харчування; наук. кер. М.Ф.Кравченко. – Київ, 2011. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.176 - 193. - Дод.
- Кравченко, М. Ф. Соуси [Текст] [Текст] : навч. посіб / М. Ф. Кравченко, Д. Федорова, В ; за ред. А.А. Мазаракі. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 147 с. – Бібліогр.: с. 133-135. – ISBN 978-966-629-854-9 : 100.00.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції; наук.кер. М.Ф. Кравченко. – Київ, 2020. – 226 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с.200 -226 -Дод.: с.227- 299.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Чоні, І. В. Технологія соусів емульсійного типу з використанням борошна вівсяної та перлової круп [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Чоні І. В. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 18с.
|