Електронний каталог
товароведение крохмало-паточных изделий. товарознавство крохмало-паточних виробів
Документи:
- Товарознавство харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій. Ч.1. : Основи товарознавства.Товарознавство харчових продуктів із сировини рослинного походження / уклад.:Є.В.Тищенко,Б.О.Голуб; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 81с. – Бібліогр.: с.80-81. – 10.86.
- Товарознавство харчових продуктів. Крохмаль, цукор, кондитерські вироби [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.:Є.В. Бондаренко; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 128 с. – Бібліогр.: с. 125-128. – 36.00.
- Кириченко, Л. С. Крохмаль,цукор,мед та кондитерські вироби [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за освітньо-професійною програмою бакалавра з напряму "Торгівля" / Л. С. Кириченко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 359с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.356-359. – ISBN 966-629-232-7 : 26.11; 27.00; 32.00.
- Лозова, Т. М. Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські вироби [Текст] [Текст] : Контроль та експертиза якості: навч. посіб. / Т. М. Лозова, Л. І. Решетило. – Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022. – 256 с. – ISBN 978-617-602-303-6 : 180.00.
- Чепурной, И. П. Товароведение и экспертиза кондитерских товаров [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности "Товароведение и экспертиза товаров" / И. П. Чепурной. – 3-е изд. – М. : Дашков и К, 2007. – 414с. – Библиогр.409с. – ISBN 5-91131-351-0;9785947980431 : 54,96.
- Шепелев, А. Ф. Товароведение и экспертиза вкусовых и кондитерских товаров [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по экономическим специальностям / А. Ф. Шепелев, И. А. Печенежская, К. Р. Мхитарян. – Ростов на/Д : Феникс, 2002. – 540с. – (Учебники,учебные пособия). – ISBN 5-241-02093-2;9795222020936 : 25.95.
|