Електронний каталог
інформаційні технології в системі освіти
Документи:
- Дистанційний курс підготовки тьюторів [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. С.М. Шклярський, Т.Е. Стратанович; КНТЕУ, Лабораторія дистанційного навчання кафедри економічної кібернетики та інформаційних систем. – 222/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 34 с. – 13,00.
- Методичні рекомендації щодо структури, змісту та обсягів дистанційних курсів [Текст] / уклад. В.А. Барміна, М.І. Бендюженко, Т.А. Ротова; Каф. ІТ. – 865/07 [ замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 39 с. – 3,54.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. вип.1 (11) / ред.кол.: О.І.Черевко (відп. ред.), В.М. Михайлов, О.Я. Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип. 1(17). ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, М.П. Головко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 349 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. вип.2 / відповід.ред. О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2005. – 369с. – 20.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Журавський, В. С. Вища освіта як фактор державотворення і культури в Україні [Текст] : Монографія / В. С. Журавський ; Відповід.ред.А.Р.Мацюк. – К. : Ін Юре, 2003. – 415с. – Бібліогр.:С.398-413. – ISBN 966-8088-33-6;9789668088339 : 45.00.
- Ніколаєнко, С. М. Стратегія розвитку освіти України: початок XXI століття [Текст] [Текст] / С. М. Ніколаєнко. – Київ : Знання, 2006. – 253 с. – ISBN 966-346-130-6 : 30.00.
- Новые педагогические и информационные технологии в системе образования [Текст] [Текст] / Е. С. Полат, М. Ю. Бухаркина, М. В. Моисеева, А. Е. Петров ; под ред. Е.С. Полат. – 4-е изд., стер. – Москва : Академия, 2009. – 272с. – (Высшее профессиональное образование). – ISBN 9785769561566 : 132.42.
|