Електронний каталог
продовольча сировина
Документи:
- Товарознавство продовольчої сировини [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів зі спеціальностей 8.050301 "Товарознавство і комерційна діяльність" та 8.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" денної форми навчання / уклад. В.А.Колтунов ; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 873/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 47 с. – 4.37.
- Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва. Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи студентів ОКР "магістр", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво", спеціальності "Товарознавство та комерційна діяльність", "Товарознавство та експертиза вмитній справі" / уклад. В.А. Колтунов; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1038/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 29 с. – 3,62.
- Товарознавство сировини,матеріалів та засобів виробництва.Розділ "Продовольча сировина" [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.В.А.Колтунов. – К. : КНТЕУ, 2007. – 44с. : табл. – Бібліогр.:С.43-44. – 4,75.
- Бондар, М. В. Удосконалення способу антисептування сусла в технології етилового спирту із крохмалевмісної сировини [Текст]ї [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бондар М. В. ; 05.18.05-технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2010. – 20с.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] = Commodity reseach of food stuff:the practical work : практикум / В. А. Колтунов, Г. І. Подпрятов ; пер. А.П. Рябченко. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 174 с. – Бібліогр.: с. 172. – ISBN 966-629-243-2 : 13.51; 19.00.
- Колтунов, В. А. Продовольча сировина [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл.,які навчаються за напрямом "Торгівля" / В. А. Колтунов, Л. Ф. Скалецька. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 253с. – ISBN 966-629-157-6 : 17.48; 18.00.
- Кублінська, І. А. Технологія соусів з порошками із культивованих грибів [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд.техн.наук / Кублінська І. А. ; 05.18.16 - технологія харчової продукції. – Київ : КНТЕУ, 2020. – 21 с.
- Никифоров, Р. П. Технологія напівфабрикатів для збитої десертної продукції на основі нежирної молочної сировини [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Никифоров Р. П. ; 05.18.16-технологія продуктів харчування. – Донецьк : ДОНУЕіТ, 2009. – 20с.
- Пономарьов, П. Х. Генетично модифікована продовольча сировина і харчові продукти, вироблені з її використанням [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова. – Київ : Центр учбової літератури, 2009. – 126с. – ISBN 978-966-364-856-9 : 26.00.
|