Електронний каталог
М2/7-9 Товароведение промышленных товаров.Товарознавство промислових товарів
Підтеми:
Документи:
- Вопросы товароведения продовольственных и непродовольственных товаров [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.торг.СССР;ВНИИЭТСУ. – М. : ВНИИЭТСУ, 1974. – 108с. – 0.50.
- Дослідна робота [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – К. : КНТЕУ, 2006. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 4,31.
- Дослідна робота [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 5,48.
- Дослідна робота [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.:О.І.Зельніченко,В.В.Ващенко. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 47с. – Бібліогр.:С.46-47. – 8.50; 7.00.
- Експертиза побутових послуг [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко. – 920/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 62 c. – 7,89.
- Експертиза побутових послуг [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.А.Самойленко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 77с. : табл. – Бібліогр.:С.73-77. – 6,37.
- Експертиза побутових послуг [Текст] : методичні рекомендації та завдання до лабораторних робіт / укл. А.А.Самойленко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 758/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 24 c. – 2.96.
- Експертиза побутових послуг [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів денної форми навчання / уклад. А.А. Самойленко; Каф. Товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 813/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 30 с. – 4,77.
- Експертиза побутових послуг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. А.А. Самойленко; Каф. Товарознавства та експертизи харчових товарів. – 54/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 22с. – 21,00.
- Експертиза товарів. Методи визначення фальсифікації товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Ю.П. Павлюченко, О.І. Сім'ячко. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 107 с. – Бібліогр.: с.106-108. – 33.00.
- Естетика товарiв народного споживання i дизайн [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Т.Ю.Росоха. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. : іл. – Бібліогр.:61с. – 7.00.
- Естетика товарів і дизайн [Текст] [Текст] : практикум / авт. Л.В. Черняк, С.О. Сіренко, О.Г. Золотарьова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 1172/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 74 c. – 19,00.
- Естетика товарів і дизайн [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Л.В.Черняк,Ю.М.Яценко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 166с. – 13.25.
- Естетика товарів і дизайн [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Л.В.Черняк,Ю.М.Яценко. – К. : КНТЕУ, 2007. – 88с. : табл. – Бібліогр.:С.87-88. – 6,70.
- Естетика товарів та дизайн [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів; уклад. Л.В. Черняк, Ю.М. Яценко. – 913/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 50 c. – 6,08.
- Естетика товарів та дизайн [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Л.В. Черняк; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 184/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 18 c. – 10,00.
- Естетика товарів та дизайн [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Л.В.Черняк, О.Г.Золотарьова. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 79 с. : табл. – Бібліогр.: с. 79. – 32.00.
- Естетика товарів та дизайн [Текст] : методичні вказівки до проведення лабораторних занять з курсу для студентів напряму "Торгівля", ОКР "бакалавр" денної форми навчання / уклад.: Л.В. Черняк, Ю.М. Яценко; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 559/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 41 с. – 3,49.
- Естетика товарів та дизайн [Текст] : методичні вказівки до самостійної роботи з курсу для студ. напряму торгівля, ОКР бакалавр заочної форми навчання / уклад. Л.В. Черняк; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 850/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 39 с. – 3,37.
- Збірник тестів з використанням ПЕОМ з курсу "Товарознавча експертиза непродовольчих товарів" для студентів товарознавчого факультету всіх спеціальностей [Текст] / уклад.: Т.М. Коломієць, Л.В. Черняк; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 668/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 67 с. – 4,78.
- Исследование непродовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для товароведческих факультетов торговых вузов / Под ред.:А.Т.Голубятниковой,Т.С.Горяиновой,Г.В.Жильцовой. – М. : Экономика, 1982. – 384с. – 1.10.
- Ідентифікація товарів. Непродовольчі товари [Текст] [Текст] : лабораторний практикум / авт. Т.М. Коломієць; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 996/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 62 c. – 20,00.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу "Товарознавство сировини, матеріалів, машин та обладнання" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету із спеціальностей 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" спеціалізації 0102 "Товарознавство непродовольчих товарів та комерційна діяльність" / уклад. Т.Г. Глушкова, В.В. Осієвська; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 479/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 51 с. – 5,50.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з елементами ігрового проектування з курсу "Естетика товарів народного споживання та дизайн" [Текст] : для студентів денного навчання товарознавчого факультету із спеціальності 7.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Л.В. Черняк; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 670/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 25 с. – 1,64.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Оптимизация ассортимента и сохранение качества товаров [Текст] : Сборник начных трудов / Под ред.Л.П.Покотылюка. – К. : КТЕІ, 1991. – 127с. – ISBN 5-7707-0515-9 : 0.60.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів (господарчі та товари культурно-побутового призначення) [Текст] : Опорний конспект лекцiй (для студентів нетоварознавчих спецiальностей денного та заочного навчання) / Уклад.Т.Г.Глушкова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 89с. – Бібліогр.:89с. – 5.00;8.10.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст] : методичні вказівки до лабораторних робіт з курсу для студ. факультету економіки менеджменту та права із спец. 05010701 "Економіка підприємництва" 6050108 "Маркетинг" / уклад.: Н.П. Тихонова, Т.Г. Глушкова, Л.В. Черняк, Н.О. Дзюбак; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 337/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 55 с. – 7,09.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. з напрямів підготов. "Економіка і підприємництво" та "Менеджмент" / уклад.:Т.Г.Глушкова, Л.В.Черняк, Н.О.Дзюбак. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 214 с. – Бібліогр.: с. 213-214. – 10.15.
- Основи товарознавства непродовольчих товарів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / авт.:Т.Г.Глушкова, Л.В.Черняк, Н.Б.Марчук, Л.В.Андрієвська; Каф. товарознавства непродовольчих товарів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 98с. – 23.50.
- Проблеми товарознавства в ринкових умовах [Текст] : Збірник наукових праць / Уклад.:А.Є.Мірошнікова,В.Ю.Міцик,Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1998. – 228с. – ISBN 966-7376-09-5 : 6.00.
- Прогресивна техніка та технології харчових виробництв ресторанного та готельного господарств і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг [Текст] [Текст] : тези доп. Міжнар. наук.-практ.конф.,18 жовт. 2012 р.,м.Харків у 2-х ч. ч.1 / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 477 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 2 (14) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 430 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(11) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 502с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (16) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 429 с. : іл. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (15) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2012. – 608 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип. 1 (13) / [відп.ред. О.І.Черевко]. – Харків : ХДУХТ, 2011. – 457 с. – 60.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 2 (20) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.А.Маяк та ін. – Харків : ХДУХТ, 2014. – 269 с. – 49.59.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. пр. Вип. 1 (21) / редкол.: О.І.Черевко (відп.ред.), В.М.Михайлов, О.О. Гринченко та ін. – Харків : ХДУХТ, 2015. – 539 с. – 52.80.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(10) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 573с. : іл. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.1(9) / відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2009. – 641с. – 50,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] [Текст] : зб. наук. праць. Вип.2(12) / відп.ред.О.І.Черевко. – Харків : ХДУХТ, 2010. – 516с. – 50.00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.2(6) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 313с. : іл.;таб. – 30,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(3) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2006. – 454с. – 20,00.
- Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі [Текст] : Збірник наукових праць. Вип.1(5) / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х. : ХДУХТ, 2007. – 610с. – 40,00.
- Розроблення класифікації непродовольчих товарів [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Н. В. Мережко (кер.НДР), Г. Ф. Пугачевський, В. А. Свідерський [та ін.] ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України , КНТЕУ, К-ра товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – Київ, 2012. – 415 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Сохранение качества,оптимизация ассортимента и снижение потерь товаров в торговле [Текст] : Сборник научных трудов / Мин.-во торговли УССР.КТЭИ. – К. : КТЭИ, 1989. – 146с. – 0.60.
- Споживчі товари і ринок. Розвиток методології товарознавчої оцінки [Текст] [Текст] : звіт про науково-дослідну роботу (заключний) / Т. М. Артюх (кер.НДР) ,Г. Ф. Пугачевський, Н. В. Мережко [та ін.] ; М-во освіти і науки України, КНТЕУ. – Київ, 2010. – 458 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. - Дод.
- Справочник товароведа промышленных товаров [Текст] : В 3-х т. Т.2. – М. : Экономика, 1975. – 464с. – 2.69.
- Стан і перспективи соціально-економічного розвитку суспільства ХХІ століття [Текст] : зб.тез доп. Міжнар.наук.-практ.конф.студ.,магістрантів,аспірантів,молодих учених 17-18 квіт.2008р.,Харків. Ч.2. / відп.за вип.:Т.Г.Шевчук. – Х. : КНТЕУ;ХТЕІ КНТЕУ, 2008. – 230 с. – ISBN 966-629-326-9(загальний);966-629-328-5(частина ІІ) : 20.00.
1
2
3
4
|