Електронний каталог
Геваза Ю.І.
Документи:
- Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Ю.І. Геваза, Б.К. Пасальський; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1059/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 38 c. – 12,00.
- Експертиза наркотичних, отруйно-небезпечних та вибухових речовин [Текст] : методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 7.050303 "Товарознавство та експартиза в митній справі" денної та заочної форм навчання. Частина 1 / уклад.:В.Ю. Буряк, Ю.І. Геваза; Каф. хімії. – 184/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 46 с. – 5,42.
- Експертиза наркотичних, отруйних та вибухових речовин [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 790/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 66 c. – 18,00.
- Методичні вказівки для самостійної роботи з курсу "Органічна хімія" розділ "Вуглеводні" [Текст] : для студентів спціалізації 6.091711.01 "Ресторанна справа та сервіс" денної форми навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 52/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 92 с. – 4,46.
- Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу "Органічна хімія", розділ "Хімічні і спектральні методи дослідження та ідентифікації органічних сполук" [Текст] : для студентів спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. хімії. – 260/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.
- Методичні вказівки до лабораторного практикуму з органічної хімії [Текст] : для студентів денної та заочної форм навчання (спеціалізація 7.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк, Н.І. Ісаєнко, А.Г. Старенікий; Каф. хімії. – 342/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 73 с. – 4,00.
- Органічна хімія [Текст] : програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологіяхарчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 01/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 15 с. – 5,74.
- Органічна хімія [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів напряму підготовки 6.0917 "Харчова технологія та інженерія", професійного спрямування 091711 "Технологія харчування", варіативної компоненти 09171101 "Технологіяхарчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 02/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 19 с. – 7,20.
- Органічна хімія [Текст] : методичні вказівки з розділу "Кисневмісні сполуки" для самостійної роботи студентів денної форми навчання напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 221/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 104 с. – 5.63.
- Органічна хімія [Текст] [Текст] : методичні вказівки з розділу "Кисневмісні сполуки" для самостійної роботи студентів денної форми навчання напрям підготовки 0917 "Харчова технологія та інженерія", професійне спрямування 091711 "Технологія харчування" / авт. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 293/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 104 с. – 9,84.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 411/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 54 c. – 17,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 154/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 54 c. – 16,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 271/17[замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 54 c. – 20,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 304/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 54 c. – 21.00.
- Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 197/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 54 c. – 15,00.
- Фізика та методи дослідження сировини і матеріалів. Хімія та методи дослідження сировини і матеріалів [Текст] : Методичні вказівки до виконання курсових робіт для студентів товарознавчого факультету зі спеціальностей 6.050301 "Товарознавство та комерційна діяльність",6.050302 "Товарознавство і експертиза в митній справі",6.050303 "Експертиза товарів та послуг" / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. В.І.Найденко, Ю.І.Геваза, В.В.Мойсеєва та ін. – 831/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 26 c. – 3.56.
- Харчова хімія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. Б.К. Пасальський, Ю.І. Геваза, Н.Ю. Чикун. – 692/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 30 c. – 7,49.
- Хімія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Ю.І. Геваза, Б.К. Пасальський, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 400/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 50 c. – 16,00.
- Хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, Ю.І. Геваза, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1123/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 112 c. – 25,00.
- Хімія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації щодо лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, Ю.І. Геваза, Н.Ю. Чикун; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 690/14 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 112 c. – 25,00.
- Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : Програма / Каф. товарознавства та експертизи харчов. продуктів; уклад. Б.К. Пасальський, Ю.І. Геваза, В.В. Малиновський, О.Г. Маслій. – 615/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 14 c. – 5,24.
- Gevaza, J. The ecological aspects of using of antimicrobe preparations for protection of cutting fluid in metal processing industry [Текст] / J. Gevaza, V. Kachan, M. Lozinskyj // Ekologia wyrobow : III Miedzynarodowa konferencja. – Krakow : Pracownia poligraficzna Akademii Ekonomicznej w Krakowie, 2003. – C. 416-419.
- Буряк, В. Ю. Експертиза наркотичних речовин [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец.7.050303 "Товарознавство та експертиза в мит. справі" / В. Ю. Буряк, Ю. І. Геваза, О. П. Замошець. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 266с. : іл. – Бібліогр.: с.259-260. – ISBN 966-629-143-6 : 25.75.
- Буряк, В. Ю. Експертиза наркотичних речовин [Текст] [Текст] : навч.посіб. для студ. спец. 7.050303 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / В. Ю. Буряк, Ю. І. Геваза, О. П. Замошець. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 263с. – ISBN 966-629-143-6 : 18.63; 19.00.
- Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів.(Органічна хімія) [Текст] : Навч.посібник:Практикум,задачі та вправи / В. А. Чумаков, Ю. І. Геваза, В. Ю. Буряк, О. М. Красовський. – К. : КНТЕУ, 2003. – 277с. – ISBN 966-629-059-6 : 14.25.
|