Електронний каталог

97
М54          Методичні вказівки для самостійного вивчення курсу "Органічна хімія", розділ "Хімічні і спектральні методи дослідження та ідентифікації органічних сполук" [Текст] : для студентів спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" усіх форм навчання / уклад. Ю.І. Геваза, В.Ю. Буряк; Каф. хімії. – 260/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 61 с. – 5,00.


ББК Г2

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 4





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'