Електронний каталог

550
Т33          Теоретичні основи товарознавства. Інструментальні методи дослідження [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних занять / авт. Б.К. Пасальський, І.В. Гончарова, Ю.І. Геваза; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 154/12 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 54 c. – 16,00.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво", напрям підготовки 030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво", професійні спрямування 03051015 "Товарознавство та організація зовнішньої торгівлі", 03051017 "Управління товарними системами та мерчандайзинг", 03051020 "Товарознавство та експертиза в митній справі", 03051030 "Експертиза товарів та послуг"


ББК Ж609+Л80-9+Г4

            




Теми документа






Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'