Електронний каталог

533
Х22          Харчова хімія [Текст] : Програма та робоча програма / Каф. товарознавства та експ. харч. прод.; уклад. Б.К. Пасальський, Ю.І. Геваза, Н.Ю. Чикун. – 692/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 30 c. – 7,49.

   ОКР "бакалавр", галузь знань 1401 "Сфера обслуговування", напрям підготовки 140101 "Готельно-ресторанна справа", спеціалізація 140101 "Готельно-ресторанна справа"


ББК Л80-1

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 20 Завантажень: 1





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'