Електронний каталог
виробництво рослинних консервів
Документи:
- Баля, Л. В. Удосконалення якості консервів із квасолі у плодоовочевому соусі [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Баля Л. В. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Харків : ХДУХТ, 2013. – 19 с.
- Бочковський, А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бочковський А. П. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 20с.
- Буланша, Н. А. Розробка технології ферментованих продуктів на основі топінамбура [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Буланша Н. А. ; 05.18.13 - технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – 20 с.
- Технология консервирования плодов и овощей и контроль качества продукции [Текст] / А. Ф. Загибалов, А. С. Зверькова, А. А. Титова, Б. Л. Флауменбаум. – М. : Агропромиздат, 1992. – 352с. – (Учебники и учеб.пособия для учащихся техникумов). – ISBN 5-10-000911-Х : 3.90.
- Кузнецова, К. Д. Розробка технології хлорофілвмісних консервованих продуктів з листових овочів [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Кузнецова К. Д. ; 05.18.13 - технологія консерв. і охолодж. харч. продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2014. – 20 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 25 с.
- Кузьменко, І. О. Формування споживних властивостей натуральних консервантів з овочево-фруктової сировини [Текст] [Текст] : дис. ...канд. техн. наук / Кузьменко І. О. ; 05.18.15- товарознавство харчових продуктів; наук. кер. Н.Я. Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 281 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр.: с. 155-178. - Дод.
- Петренко, П. И. Консервы домашнего приготовления [Текст] / П. И. Петренко. – 3-е изд. – К. : Техника, 1990. – 208с. – ISBN 5-335-00350-2 : 1.20.
- Петренко, П. И. Консервы домашнего приготовления [Текст] / П. И. Петренко. – 2-е изд. – К. : Техника, 1989. – 208с. – ISBN 5-335-00350-2 : 1.20.
- Рейад, Ш. А. Удосконалення технології виробництва консервованого зеленого горошку [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Рейад Ш. А. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 18с.
- Селіванська, І. О. Розробка технології комплексної переробки сої з отриманням консервованих продуктів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Селіванська І. О. ; 05.18.13-технологія консервованих продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2005. – 18с.
- Семенов, О. М. Удосконалення процесів пастерізаційної і стерилізаційної обробки харчової продукції і напоїв [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд.техн.наук / Семенов О. М. ; 05.1812-процеси та обладання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв. – Київ : НУХТ, 2011. – 21 с.
- Скрипников, Ю. Г. Прогрессивная технология хранения и переработки плодов и овощей [Текст] / Ю. Г. Скрипников. – М. : Агропромиздат, 1989. – 159с. – (Учеб.пособия для повышения квалификации специалистов). – ISBN 5-10-000617-Х : 0.30.
- Широков, Е. П. Хранение и переработка плодов и овощей [Текст] / Е. П. Широков, В. И. Полегаев. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Агропромиздат, 1989. – 302с. – (Учебники и учеб.пособия для техникумов). – ISBN 5-10-001284-6 : 0.80.
- Щеглов, Н. Г. Технология консервирования плодов и овощей [Текст] : Учеб.-практ.пособие / Н. Г. Щеглов. – М. : Палеотип;Дашков и К, 2002. – 380с. – ISBN 5-94727-006-4;5-944798-012-6 : 60.70;56.54;61.68;34.68.
|