Електронний каталог
виробництво м'ясних консервів
Документи:
- Ковбасні вироби,натуральні продукти зі свинини,яловичини,баранини,напівфабрикати,консерви [Текст] : Лабораторний практикум:Навч.посібник / Упоряд.О.А.Коваль. – К. : Основа, 2004. – 168с. – Бібліогр.166с. – ISBN 966-699-083-0 : 42.25.
- Матеріалознавство та основи технології виробництва товарів. Основи технології харчових виробництв [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: К.В. Мостика, Н.В. Камєнєва. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 30.00.
- Бочковський, А. П. Розробка технологій м'ясорослинних консервованих продуктів [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Бочковський А. П. ; 05.18.13-технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів. – Одеса : ОНАХТ, 2010. – 20с.
- Винникова, Л. Г. Технология мяса и мясных продуктов [Текст] : Учебник для студентов специальности "Технология хранения,консервирования и переработки мяса" высших учеб.заведений / Л. Г. Винникова. – К. : Инкос, 2006. – 599с. : илл. – (Пищевая промышленность). – Библиогр.:599с. – ISBN 966-8347-35-8 : 70.00.
- Казаченко, С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м"ясних консервів,призначених для раціонального харчування [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Казаченко С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КДТЕУ, 1999. – 20с.
- Казаченко, С. В. Товарознавча характеристика комбінованих м"ясних консервів,призначених для раціонального харчування [Текст] : Дис...канд.техн.наук / Казаченко С. В. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К., 1999. – 140с. – (КДТЕУ). – Дод.
- Котляр, Є. О. Удосконалення технології м'ясних паштетів, збалансованих за жирнокислотним та вітамінним складом [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Котляр Є. О. ; 05.18.04 - технологія м'ясних, молоч. продуктів та продуктів з гідробіонтів. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – 22 с.
- Топчій, О. А. Удосконалення технології виробництва варених тваринних кормів [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Топчій О. А. ; 05.18.04-технологія м`ясних,молочних та рибних продуктів. – К. : НУХТ, 2003. – 19с.
|