Електронний каталог
якість води
Документи:
- Активність води як показник якості та безпечності мясних продуктів [Текст] // Мясной бизнес. – Київ, 2018. – № 5. – С. 32-34.
- Влияние воды на технологический процесс консервирования овощей и фруктов [Текст] // Пищевая промышленность. – М., 2002. – № 3. – С.66.
- Якість води: внесок Держспоживстандарту [Текст] // Стандартизація, сертифікація, якість. – К., 2008. – № 4. – С. 9.
- Vasylechko, V. Ecologically clean water as one of the life safety determining factors [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / V. Vasylechko, Y. Skorobogaty // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 360-364.
- Zmudzinski, W. Water purification by TiO2 - photocatalysis. I. Kinetics of phenol and o-cresol egradation [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / W. Zmudzinski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 292-297.
- Zmudzinski, W. Water purification by TiO2 - photocatalysis. II. Degradation of a binary mixture of organic water pollutants [Текст]. Part III : Eco-balance and environment protection / W. Zmudzinski // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 298-301.
- Бут, О. Воде - максимальное внимание. Водоподготовка в индустрии напитков [Текст] / О. Бут // Мир продуктов. – Київ, 2018. – №4. – С. 54-55.
- Власов, Д. В. Використання водних ресурсів у світі [Текст] / Д. В. Власов // Економіка АПК. – К., 2009. – № 1. – С. 35-39.
- Ковальчук, В.П. та ін. Кришталево чиста: Якість води для виробництва горілок та лікеро-горілчаних напоїв [Текст] / В.П. та ін. Ковальчук // Брутто. – К., 2003. – №3. – С.20-23.
- Якість питної води та її вплив на здоров'я населення [Текст] / Д. О. Ластков, Л. О. Говта, С. Т. Брюханова, Л. В. Павлович // Екологічний вісник. – Київ, 2012. – № 6 (75). – С. 20-21.
- Михалкина, Г. С. Обеспечение предприятий пищевой промышленности и населения экологически чистой водой [Текст] / Г. С. Михалкина, И. С. Докучаева, Н. А. Николаев // Пищевая промышленность. – М., 2005. – № 9. – С.52-53.
- Мокієнко, А. В. Хлорування води: знезараження чи адаптивність, інактивація чи стимуляція? [Текст] / А. В. Мокієнко, А. І. Гоженко, Н. Ф. Петренко // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2012. – № 11. – С. 32-40.
- Нестереня, Є. О. Проблеми питної води України [Текст] / Є. О. Нестереня // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2014. – № 10. – С. 28-30.
- Нетребенко, А. Якість питної води - актуальна проблема [Текст] / А. Нетребенко // Безпека життєдіяльності. – Київ, 2012. – № 7. – С. 3.
- Наукове обгрунтування збереження біологічної активності мінеральної природної лікувально-столової води "Свалява" (сильногазованої), фасованої в ПЕТ - та скло-пляшки з використанням технології стабілізації аскорбіновою кислотою, при її зберіганні [Текст] / О. М. Нікіпелова, А. Ю. Кисилевська, С. І. Ніколенко [et al.] // Харчова наука і технологія. – Одеса : ОНАХТ, 2013. – № 4 (25). – С. 49-56.
- Мінеральні води з підвищенним умістом радону. Оцінка їх якості [Текст] / О. М. Нікіпелова, Х. О. Коєва, Л. Б. Солодова, О. В. Новодран // Хімічна промисловість України. – Київ, 2013. – № 4 (117). – С. 49-52.
- Онищенко, Г. Г. Качество продуктов питания: Гигиенические требования, стандарты качества [Текст] / Г. Г. Онищенко // Вопросы питания. – М., 2004. – №6. – С.9-13.
- Петрова, М. Вода для приготовления хорошего кофе [Текст] / М. Петрова // Гостиница и ресторан:бизнес и управление. – Москва, 2011. – № 3. – С. 58-61.
- Пригун, И. В. Вода для пищевой промышленности [Текст] / И. В. Пригун, М. С. Краснов // Пищевая промышленность. – М., 2006. – № 1. – С. 82-83.
- Прокопов, В. О. Аналіз ситуації щодо виробництва фасованої питної води в Україні [Текст] / В. О. Прокопов, О. В. Зоріна, В. А. Соболь // Екологічний вісник. – Київ, 2011. – № 4 (68). – С. 18-21.
- Сімакова, О. О. Вплив якості питної води на хлібопекарні властивості пшеничного борошна [Текст] / О. О. Сімакова, Т. В. Петренко // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.185-192.
- Тугай, А.М. и др. Идеальная серия Амифлекс: Модификация оболочки Амифлекс - Амифлекс Т Ветчины [Текст]. №1 / А.М. и др. Тугай. – К. – С.35-37.
|