Електронний каталог
Бублик Г.А.
Документи:
- Каталог устаткування (механiчного,теплового,холодильного) пiдприємств громадського харчування для студентів фаху 0917 "Технологiя харчування" [Текст] / Уклад.:І.О.Конвiсер,Г.А.Бублик,Т.Б.Паригiна. – К. : КДТЕУ, 1999. – 66с. – 2.00.
- Методичні вказівки до розвязання ситуаційних завдань з курсу "Устаткування підприємств ресторанного господарства" [Текст] : Для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування". Розділ 1 : Механічне устаткування / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А. Бублик. – 186/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 18 с. – 1.98.
- Методичні вказівки для розв'язання ситуаційних завдань з курсу "Охорона праці" [Текст] : Для студентів спеціальностей 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А.Бублик. – 512/01; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 27c. – 3.50.
- Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт із курсу "Охорона праці" [Текст] : для студентів денного т азаочного відділень факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу / Каф.інженерно- технічних дисциплін ; уклад. Г.А. Бублик. – 73/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 33 с. – 2.52.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спеціальності 7.091710 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2001. – 88с. – 7.00.
- Механічне устаткування [Текст] : Опорний конспект для студентів спецiальності 091710,050201 / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КДТЕУ, 1998. – 73с. – 2.00.
- Основи охорони праці [Текст] : робоча програма дисципліни для студентів ОКР "бакалавр" напрямів підготовки "Економіка і підприємництво", "Харчова технологія та інженерія", "Торгівля" і "Менеджмент" денної форми навчання / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А.Бублик, Т.В.Бровенко. – 852/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 19 с. – 2.29.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091711 "Технологія харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КНТЕУ, 2002. – 129с. – 5.95.
- Охорона праці [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" / Уклад.Г.А.Бублик. – К. : КНТЕУ, 2002. – 73с. – 4.31.
- Охорона праці [Текст] : Конспект лекцій для студентів фахів 7.091710 "Технологія громадського харчування",7.050201 "Менеджмент організацій" всіх форм навчання / Уклад.:Г.А.Бублик,О.М.Краснова. – К. : КДТЕУ, 2000. – 129с. – 7.00;5.00.
- Охорона праці [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій для студ. спец.7.091711 "Технологія громадського харчування", 7.050201 "Менеджмент організацій / уклад. Г.А.Бублик. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 73с. – 7.00.
- Бублик, Г. А. До організації транспортного процесу при перевезенні продукції підприємств громадського харчування [Текст] / Г. А. Бублик // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.73-76.
- Бублик, Г. А. Парк очищувального устаткування для підприємств громадського харчування [Текст] / Г. А. Бублик // Громадське харчування і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2001. – (Зб.наук.праць). – С.201-204.
- Бублик, Г. А. Оцінка комплексів устаткування для виготовлення м'ясних напівфабрикатів [Текст] / Г. А. Бублик, Т. Г. Вінниченко, Г. А. Скиданчук // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.179-182.
- Бублик, Г. А. Комплекс устаткування для виготовлення напівфабрикатів із тіста [Текст] / Г. А. Бублик, Ю. В. Галушкевич // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2004. – С.183-185.
- Бублик, Г. А. Аналіз парку універсальних кухонних машин [Текст] / Г. А. Бублик, Л. Д. Ганжа, С. В. Ганоцька // Ресторанне господарство і туристична індустрія у ринкових умовах. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.91-95.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2005. – 565с. – ISBN 966-629-168-1 : 38.47.
- Устаткування закладів ресторанного господарства [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальністю "Технологія харчування" / І. О. Конвісер, Г. А. Бублик, Т. Б. Паригіна, Ю. М. Григор'єв ; За ред.І.О.Конвісера. – К. : КНТЕУ, 2006. – 565с. – Бібліогр.:С.564-565. – ISBN 966-629-168-1 : 39.24; 41.00; 40.00.
|