Електронний каталог

42
М54          Методичні вказівки для розв'язання ситуаційних завдань з курсу "Охорона праці" [Текст] : Для студентів спеціальностей 7.091710 "Технологія харчування" (спеціалізація "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс", 7.050201 "Менеджмент організацій" (спеціалізація "Менеджмент громадського харчування") / Каф. інженерно-технічних дисциплін; уклад. Г.А.Бублик. – 512/01; [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 27c. – 3.50.


ББК У9(4Укр)248

            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 63





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'