Електронний каталог
Мандрика В.І
Документи:
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 488/06 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 70 с. – 5,93.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 806/08 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 70 с. – 6,92.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : тестові завдання для контролю знань студентів за напрямом підготовки "Торгівля" / авт. Н.Я. Орлова, Мандрика В.І.; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 921/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 70 с. – 17,00.
- Збірник тестових завдань з курсу "Товарознавство смакових товарів" [Текст] : для контролю знань студентів ОКР "бакалавр" напряму підготовки 0503 "Торгівля" усіх форм навчання / уклад. О.Л. Романенко, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 554/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 130 с. – 2.23.
- Лабораторний практикум зі спецкурсу "Товарознавство квітів" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету усіх форм навчання / уклад.:Г.А. Толок, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 689/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 52 с. – 2.94.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з вивчення курсу "Теоретичні основи товарознавства" розділу "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] / уклад.:Н.Я. Орлова, С.О.Белінська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 373/02 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 51с. – 3.60.
- Мікробіологія [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 712/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 73 с. – 5,36.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 443/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 82 с. – 6,45.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – К. : КНТЕУ, 2004. – 172с. – 10.51.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 679/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 22,00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 69 с. – Бібліогр.: с. 69. – 30.00.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 69с. : табл. – Бібліогр.69с. – 8,05.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Б.О. Голуб, В.І. Мандрика. – 544/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 74 c. – 7,48.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : лабораторний практикум для студентів факультету ресторанно-готельного та туристичного бізнесу усіх форм навчання / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1162/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 84 с. – 7,55.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] : програма та робоча програма курсу для студентів напряму підготовки 09.17 "Харчова технологія та інженерія" професійного спрямування 6.091711 "Технологія харчування" варіативної компоненти 6-09101.01"Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. технології та організації ресторанного господарства. – 833/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 6,57.
- Мікробіологія харчових продуктів [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / Г.Б.Рудавська, В.І.Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 69с. – Бібліогр.: с. 69. – 22.00.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. О.В. Сидоренко, В.І. Мандрика. – 446/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 5,35.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2007. – 62с. : табл. – Бібліогр.:С.61-62. – 7,37.
- Сенсорний аналіз [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.:О.В.Сидоренко,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2002. – 60с. – 4,84.
- Теоретичні основи товарознавства [Текст] : Опорний конспект лекцій / Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів.Уклад.:Н.Я.Орлова,В.І.Мандрика. – К. : КНТЕУ, 2008. – 161с. : іл. – Бібліогр.:С.161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів товарознавчого факультету за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 357/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 48 с. – 5,51.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] : збірник тестових завдань / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 99/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 87 с. – 9.53.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів") [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи харчових продуктів. – 949/13 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 87 с. – 22,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Продовольчі товари [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / авт.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 161с. – Бібліогр.: с. 161. – 16.71.
- Теоретичні основи товарознавства (розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів") [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи харчових продуктів. – 925/11 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 87 с. – 18,00.
- Теоретичні основи товарознавства. Розділ "Теоретичні основи товарознавства продовольчих товарів" [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів товарознавчого факультету за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / авт. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. товарозанвства та експертизи продовольчих товарів. – 610/10 [замовл.] [додатковий тираж]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 48 с. – 13,00.
- Товарознавство квітів [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. Н.С. Ясинська, В.І. Мандрика; КНТЕУ, Каф. Товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 1008/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 34 с. – 17,00.
- Товарознавство квітів [Текст] : програма та робоча програма ОКР "магістр", напрям підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Т.К. Лебська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1064/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 31 с. – 5,21.
- Товарознавство квітів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Г.А.Толок, В.І.Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 120 с. – 9,98.
- Товарознавство квітів [Текст] : тестові завдання зі спецкурсу / уклад. Т.К.Лебська, В.І.Мандрика;Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 987/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 44c. – 4,44.
- Товарознавство квітів [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів заочного відділення товарознавчого факультету напряму підготовки "Торгівля" / уклад. Н.С. Ясинська, В.І. Мандрика; Каф. Товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 882/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 36 с. – 4,82.
- Товарознавство квітів [Текст] : Лабораторний практикум / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. В.І. Мандрика, Т.К. Лебська. – 852/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 38 c. – 4,46.
- Товарознавство квітів [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Г.А.Толок,В.І.Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2002. – 120с. – 6.61.
- Мандрика, В. І. Якість соків і нектарів із плодів грейпфруту на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Т. В. Авдєєнко // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2002. – С.172-176.
- Мандрика, В. І. Якість яблучних соків, що реалізують на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Н. В. Анцут // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 153-157.
- Мандрика, В. І. Якість купажованих яблучних соків на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, О. П. Гаврилюк // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2003. – С.21-25.
- Мандрика, В. І. Порівняльна оцінка якості яблучних газованих безалкогольних напоїв різних виробників [Текст] / В. І. Мандрика, О. В. Костриця // Сучасні проблеми товарознавства. – К. : КНТЕУ, 2004. – С. 158-165.
- Мандрика, В. І. Якість апельсинового соку на ринку України [Текст] / В. І. Мандрика, Т. С. Пащенко, О. О. Клепацька. – С. 27-34. – (Сучасні проблеми товарознавства : Збірник наукових праць).
- Орлова, Н. Я. Вплив попередньої обробки і способів пакування на хімічний склад сушених баклажанів [Текст] / Н. Я. Орлова, В. І. Мандрика, О. Ключка // Споживча оцінка асортименту та якості товарів. – К. : КДТЕУ, 2000. – C. 138-143.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 50.00.
- Рудавська, Г. Б. Мікробіологія [Текст] [Текст] : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 295 с. – ISBN 978-966-629-451-0 : 60.00.
|