Електронний каталог
Е4 Микробиология.Мікробіологія
Підтеми:
Документи:
- Методичні рекомендації з курсу " Мікробіологія" [Текст] : для самостійної роботи студентів напряму підготовки 0503 "Торгівля" денного відділення / уклад. Г.Б.Рудавська, Г.А.Толок ; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 631/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 38 с. – 3.04.
- Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Мікробіологія" [Текст] : для студентів заочного відділення товарознавчого факультету спеціальності 6.050302 "Товарознавство та комерційна діяльність" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 532/04 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2004. – 31 с. – 3,41.
- Мікробіологія [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 712/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 73 с. – 5,36.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 443/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 82 с. – 6,45.
- Мікробіологія [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи з курсу для студентів заочної форми навчання товарознавчого факультету за напрямом "Торгівля" / уклад. Б.О. Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 306/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 41 с. – 4,39.
- Мікробіологія [Текст] : робоча програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 594/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 20 с. – 3.98.
- Мікробіологія [Текст] : програма ОКР "бакалавр", напрям підготовки 0503 "Торгівля", "Товарознавство та торговельне підприємництво" / уклад.: Г.Б. Рудавська, Б.О.Голуб; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 596/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 15 с. – 3.07.
- Мікробіологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / Уклад.:Г.Б.Рудавська,В.І.Мандрика,Г.А.Толок. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 172с. : табл. – Бібліогр.: с.172. – 10,73.
- Мікробіологія [Текст] : лабораторний проактикум для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад.: Г.Б. Рудавська, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 679/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 82 с. – 22,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт.Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 529/16 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2016. – 23 с. – 16,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Г.Б. Рудавська, Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 688/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 23 с. – 14,00.
- Мікробіологія [Текст] [Текст] : методичні рекомендації для самостійної роботи студентів заочної форми навчання / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 590/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 34 с. – 14,00.
- Применение холода в пищевой промышленности [Текст] : Микробиология холод.хранен.,холод в мясной и мол.пром-сти. Справочник / Гл. ред. А.В.Быков. – М. : Пищевая промышленность, 1979. – 272с. : ил. – (Холодильная техника). – 2.00.
- Харчова мікробіологія [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Б.О. Голуб; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 689/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 15 с. – 16,00.
- Lee, J. Cloning college [Текст] : South Korea's biomadical researchers, unhampered by politics, do world-class research on the cheap : Science & technology / J. Lee // Newsweek International. – N.Y. : Newsweek, Inc., 2004. – №9. – C. 48-49.
- Szostak-Kot, J. Microbiology of air in textile storage room [Текст]. Part IV : Global problems of goods safety / J. Szostak-Kot, J. Sygula-Cholewinska, B. Blyskal // Global safety of commodity and environment. Quality of life. – Київ : ТОВ"Вид-во "Книга", 2006. – Vol.I. – C. 563-567.
- Векірчик, К. М. Мікробіологія з основами вірусології [Текст] : Підручник для студ. природн. спеціальностей вищ. пед. навч. закл. / К. М. Векірчик. – К. : Вища школа, 1973. – 208 с. – 0,64.
- Девдариани, Д. Г. Биохимия с основами микробиологии [Текст] : Табачное производство:Учеб.пособие / Д. Г. Девдариани, Л. К. Белоглазова. – М. : Агропромиздат, 1987. – 280с. – 0.45.
- Емцев, В. Т. Микробиология [Текст] / В. Т. Емцев, В. К. Шильникова. – М. : Агропромиздат, 1990. – 192с. : Ил. – (Учебники и учебные пособия для техникумов). – ISBN 5-10-000611-0 : 0.40.
- Жвирблянская, А. Ю. Микробиология в пищевой промышленности [Текст] / А. Ю. Жвирблянская, О. А. Бакушинская. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Пищевая промышленность, 1975. – 501с. – 1.03.
- Квасников, Е. И. Дрожжи.Биология.Пути использования [Текст] / Е. И. Квасников, И. Ф. Щелокова ; Под ред.В.В.Смирнова. – К. : Наукова думка, 1991. – 328с. – ISBN 5-12-003232-Х : 6.20.
- Кюри, П. Охотники за микробами [Текст] / П. Кюри. – М. : Наука, 1987. – 432с. – 1.90.
- Никитина, З. И. Микробиологический мониторинг наземных экосистем [Текст] / З. И. Никитина. – Новосибирск : Наука;Сибирское отделение, 1991. – 222с. – ISBN 5-02-030000-4 : 3.80.
- Новаковская, С. С. Справочник технолога дрожжевого производства [Текст] / С. С. Новаковская. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 288с. – 1.19.
- Нудель, Л. Ш. Микробиология и биохимия вина [Текст] / Л. Ш. Нудель, А. В. Короткевич. – М. : Пищевая промышленность, 1980. – 152с. – 0.30.
- Саприкіна, М. М. Водопрповідна вода - нова загроза здоров'ю людей [Текст] / М. М. Саприкіна // Вісник Національної Академії Наук України. – Київ, 2014. – № 7. – C. 70-75.
- Складнев, Д. А. Что может биотехнология ? [Текст] / Д. А. Складнев. – М. : Знание, 1990. – 48с. – (Новое в жизни,науке,технике.Серия "Знак вопроса"). – ISBN 5-07-001562-1 : 0.15.
- Шлегель, Г. Общая микробиология [Текст] / Г. Шлегель ; Пер.с нем. – М. : Мир, 1987. – 567с. – 3.50.
- Шлегель, Г. Общая микробиология [Текст] / Г. Шлегель ; Пер.с нем. – М. : Мир, 1972. – 477с. : илл. – 2.28.
|