Електронний каталог
сертифікація продукції
Документи:
- Business administration (quality management) [Text] [Текст] = Ділове адміністрування (управління якістю): опорний конспект лекцій : lecture notes; academic degree"Master";field of science 0306"Management and Administration";field of study 030601"Management";field of specialization 8.0306010102"Management ofTourism Industry",8.0306010104 Management of Hotel and Restaurant Business / authors: A.V. Magaletskiy; Hotel, Restaurant and Tourism Business Department. – Kyiv : KNUTE, 2013. – 67 p. – Bibliography: p. 64-67. – 28.00.
- Commodity science in a changing world : book of abstracts [Text] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – Варна : Наука и икономика, 2016. – 156 p. – [Електронне видання зберігається в мультимедійній бібліотеці]. – ISBN 978-954-21-0903-7 : 150,00.
- Commodity science in a changing world : program [Text] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – Варна : Наука и икономика, 2016. – 28 p. – 35,00.
- Commodity science in a changing world [Електронний ресурс] [Текст] : 20th IGWT Symposium : 12th - 16th September, 2016 Varna, Bulgaria / [IGWT: International Society of Commodity Science and Technology]; University of Economics - Varna; Commodity Science Department. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – 2016. – 978-954-21-0904-4. – друкована версія видання знаходиться в залі іноземної літератури.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: September 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. I / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 632 p.
- Facing the challenges of the future [Text] [Текст] : excellence in business and commodity science: 17th IGWT Symposium 2010 International Conference on Commerce: september 21-25, 2010, Romania: proceedings. Vol. II / edit.: Doru Plesea, Marieta Olaru, Vasile Dinu; Bucharest Academy of Economic Studies. Faculty of Commerce. – Bucharest : A.S.E., 2010. – 616 p.
- Quality Management [Text] [Текст] = Управління якістю: опор. конспект лекцій : lecture notes; academic degree "Master"; field of science 0306 "Management and Administration"; field of study 030601 "Management"; field of specialty 03060101 "Management of Organizations and Administration" "0306010101 "Trade Management" / authors: N.V. Pritulska, N.S.Yasinska ,V.V. Osievska. – Kyiv : KNUTE, 2014. – 67 p. – Bibliography: p.66-67. – 34.00.
- Експорт.Імпорт.Транзит:Митне оформлення товарів [Текст] : Станом на 1 лютого 2001р. / Упоряд.О.В.Старцев. – 2-ге вид.,доп.,оновл. – К. : Істина, 2001. – 400с. – ISBN 966-7613-12-7 : 23.70.
- Експорт.Імпорт.Транзит:Митне оформлення товарів [Текст] : Станом на 25 травня 2000р. / Упор.О.В.Старцев. – К. : Істина, 2000. – 350с. – ISBN 966-7613-05-4 : 12.00.
- Контроль за торговлей в Украине [Текст] : Сборник нормативных документов (с изменениями и дополнениями по состоянию на 1 ноября 1998 года) / Сост.В.А.Карпенко. – Х. : Конус, 1998. – 184с. – ISBN 966-95356-1-1 : 3.50.
- Організація будівельного виробництва [Текст] : Державні будівельні норми.ДБН А.3.1-5-96. – К. : Держкоммістобудування України, 1996. – 53с. – 90.00.
- Основы менеджмента качества. ДСТУ ISO 9001-2001(ISO 9001-2001). ДСТУ-П IWA 2:2007 (IWA 2:2003) [Текст]. – [б.м.] : [б.и.], [2008]?. – 203с. : ил. – 50.00.
- Основы стандартизации и управления качеством продукции [Текст] : Типовая программа учеб.курса. – М. : ВНИИС, 1987. – 19с. – 0.00.
- Перелік органів з сертифікації продукції,послуг та систем якості,що акредитовані в системі УкрСЕПРО [Текст] / Відп.за вип.Т.Зубко. – К. : Держстандарт України, 2000. – 54с. – 10.80.
- Перелік продукції,що підлягає обов'язковій сертифікації в Україні [Текст] : (Станом на 01.12.2000) / Уклад.:Б.Угаров,А.Косенюк. – К. : Держстандарт України, 2000. – 180с. – 36.00.
- Правила проведения сертификации и пищевых продуктов и продовольственного сырья [Текст] : Система сертификации ГОСТ Р. – СПб. : Тест-Принт, 2000. – 179с. – (Мир качества. Вып.29). – 6.00.
- Предприятие на внешних рынках:Внешнеторговое дело [Текст] : Учебник / Под ред.С.И.Долгова,И.И.Кретова. – М. : БЕК, 1997. – 784с. – ISBN 5-85639-183-7;3-406-42385-Х : 60.50;20.00;20.70;55.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Сертификация потребительских товаров: Зарубежный опыт [Текст]. – М. : Изд-во стандартов, 1990. – 80с. – (Качество,экономика,общество.Современные проблемы). – ISBN 5-7050-0091-Х : 1.20.
- Сертифікація та конкурентоспроможність товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи для студентів ФЕМП спеціальності 6.050206 "Менеджмент ЗЕД" заочної форми навчання / уклад. Н.В. Мережко, В.В. Ващенко, О.І Сім'ячко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 574/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 с. – 3,64.
- Сертифікація та конкурентоспроможність товарів [Текст] : методичні рекомендації до лабораторних робіт для студентів професійного спрямування 6.050206 "Менеджмент ЗЕД" усіх форм навчання / уклад. Н.В. Мережко, В.В. Ващенко, О.І Сім'ячко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 804/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 30 с. – 3,64.
- Сертифікація та конкурентоспроможність товарів [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. Н.В. Мережко, В.В. Ващенко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 981/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 22 с. – 12,00.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу для студентів спеціальностей 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" заочної форми навчання / уклад.: А.А.Самойленко, Н.В.Мережко, О.І.Сім`ячко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 584/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 c. – 5.56.
- Сертифікація товарів [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу для студентів / уклад.: Н.В. Мережко, А.А. Самойленко, О.І. Сімя'чко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 643/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 44 с. – 4,91.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : збірник тестових завдань / укл. А.А.Самойленко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 518/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 46 c. – 3.80.
- Справочник директора предприятия [Текст] / Под ред.М.Г.Лапусты. – М. : ИНФРА-М, 1996. – 704с. – ISBN 5-86225-179-0 : 3560000.00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" спеціалізації 6.091711.01 "Технологія харчування, ресторанна справа та сервіс" / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 57/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 51 с. – 5,87.
- Терміни та поняття щодо сертифікації товарів та послуг [Текст] : Для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання / Уклад.:А.А.Самойленко,Н.В.Притульська. – К. : КНТЕУ, 2001. – 38с. – 2.38.
- Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] [Текст] : тези доп. IV Міжнар. наук.-практ. студ. конф., 28 берез. 2013 р. – Дніпропетровськ : Дніпропетров.ун-т ім. А.Нобеля, 2013. – 586 с. – ISBN 978-966-434-245-9 : 50.00.
- Формування механізмів управління якістю та підвищення конкурентоспроможності підприємств [Текст] [Текст] : тези доп. V Міжнар. наук.-практ. конф. студ., аспірантів та молодих вчених, 27 берез. 2014 р., м. Дніпропетровськ. – Дніпропетровськ : Дніпропетров.ун-т ім. А.Нобеля, 2014. – 358 с. – ISBN 978-966-434-299-2 : 50.00.
- Абрамов, В. А. Сертификация продукции и услуг [Текст] / В. А. Абрамов. – М. : Ось-89, 2000. – 224с. – (Библиотека предпринимателя). – ISBN 5-86894-315-5 : 8.16;15.60.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – Ростов на/Д : МарТ, 2000. – 254с. – ISBN 5-241-00020-8 : 16.80.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – 2-е изд.,испр. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 254с. – (Экономика и управление). – ISBN 5-241-00020-8 : 11.60.
- Басовский, Л. Е. Управление качеством [Текст] : Учебник / Л. Е. Басовский, В. Б. Протасьев. – М. : ИНФРА-М, 2000. – 212с. – ISBN 5-16-000155-7 : 14.40.
- Боженко, Л. І. Метрологія,стандартизація,сертифікація та акредитація [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. І. Боженко. – Л. : Афіша, 2004. – 324с. – ISBN 966-7760-80-4 : 24.00.
- Боженко, Л. І. Управління якістю,основи стандартизації та сертифікації продукції [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. І. Боженко, О. Й. Гутта. – Л. : Афіша, 2001. – 176с. – ISBN 966-7760-89-8 : 12.00.
- Бухгалтерський облік у громадському харчуванні [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Ф. Ф. Бутинець, Л. М. Янчева, О. М. Глущук, Т. П. Остапчук ; За ред.Ф.Ф.Бутинця. – Житомир : Рута, 2002. – 440с. – (Навчальні посібники з бухгалтерського обліку). – ISBN 966-8059-03-4 : 33.00;30.00.
- Вытовтов, А. А. Товароведная характеристика и экспертиза качества водок [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших учеб.заведений,обучающихся по специальности 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" / А. А. Вытовтов, И. А. Басати. – СПб. : Гиорд, 2005. – 151с. – Библиогр.:С.146-149. – ISBN 5-98879-017-18 : 96.60.
- Герчикова, И. Н. Международные экономические организации:регулирование мирохозяйственных связей и предпринимательской деятельности [Текст] : Учеб.пособие для студ.эконом.и юридич.вузов / И. Н. Герчикова. – М. : Консалтбанкир, 2002. – 621с. – ISBN 5-85187-093-1 : 76.44;64.80.
- Всеобщее управление качеством [Текст] : Учебник для студ.инженерных и экономич.спец.вузов / О. П. Глудкин, Н. М. Горбунов, А. И. Гуров, Ю. В. Зорин ; Под ред.О.П.Глудкина. – М. : Горячая линия-Телеком, 2001. – 600с. : ил. – ISBN 5-93208-087-6;5-93517-047-7 : 72.00.
- Денисова, С. А. Пищевые жиры [Текст] : Справочное изд. / С. А. Денисова, Т. В. Пилипенко. – М. : Экономика, 1998. – 79с. – (Товарный справочник). – ISBN 5-282-01874-8 : 21.48;16,00.
- Захарченко, В. И. Менеджмент во внешнеэкономической деятельности [Текст] : Учеб.пособие.Конспект лекций / В. И. Захарченко. – Х. : Одиссей, 2003. – 383с. – ISBN 966-633-241-8 : 18.00;23.00.
- Управление качеством [Текст] : Учебник для студентов вузов / С. Д. Ильенкова, Н. Д. Ильенкова, В. С. Мхитарян, С. Ю. Ягудин ; Под ред.С.Д.Ильенковой. – М. : ЮНИТИ;Банки и биржи, 1998. – 199с. : табл. – Библиогр.:С.182-184. – ISBN 5-238-00009-Х : 9.50.
- Управление качеством [Текст] : Учебник / С. Д. Ильенкова, Н. Д. Ильенкова, В. С. Мхитарян, С.Ю. и др. Ягудин ; Под.ред.С.Д.Ильенковой. – М. : ЮНИТИ,Банки и биржи", 1998. – 199с. – ISBN 5-238-00009-Х : 9.50.
- Киперман, Г. Я. Экономика предприятия [Текст] : Словарь / Г. Я. Киперман. – М. : Юристъ, 2000. – 272с. – ISBN 5-7975-0218-6 : 19.20;17.52.
- Кириченко, Л. С. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Л. С. Кириченко, Н. В. Мережко. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 416с. – Бібліогр.: с.414-415. – ISBN 978-966-629-487-9 : 68.00.
- Кириченко, Л. С. Сертифікація та якість продукції в сучасних умовах господарювання [Текст] : Навч.посібник / Л. С. Кириченко, Н. М. Чуніхіна. – К. : КДТЕУ, 1996. – 51с. : іл.;табл. – Бібліогр.:49с. – ISBN 5-7763-1646-4 : 2.00.
- Козлова, А. В. Стандартизация,метрология,сертификация в общественном питании [Текст] : Учебник для студентов среднего профессионального образования / А. В. Козлова. – М. : Мастерство, 2001. – 156с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00006-7 : 19.68;15.00.
- Конти, Т. Качество: упущенная возможность? [Текст] [Текст] : книга, заставляющая задуматься предпринимателей, менеджеров и служащих, стремящихся к успеху в бизнесе / Т. Конти ; [пер. с итал. В.Н. Загребельного]. – Москва : Стандарты и качество, 2007. – 216с. : ил. – (Деловое совершенство). – ISBN 9785949380567 : 40.00.
- Красовский, П. А. Товар и его экспертиза [Текст] / П. А. Красовский, А. И. Ковалев, С. Г. Стрижов. – 2-е изд. – М. : Центр экономики и маркетинга, 1999. – 240с. : илл. – (Библиотека хозяйственного руководителя). – ISBN 5-85873-026-4 : 16.80.
1
2
|