Електронний каталог
обслуговування відвідувачів
Документи:
- Методические указания по оценке качества работы коллектива учебно-производственного комбината КТЭИ и материальному стимулированию работников общественного питания,обеспечивающих высокое качество обслу [Текст] : Отчет. Ч.2 / Под рук.А.И.Здобнов. – К., 1978. – 65с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Реконструкция столовой и совершенствование организации питания студентов Киевского торгово-экономического института [Текст] : Отчет. Ч.1 / Под рук.А.И.Здобнов. – К., 1978. – 61с. : Прилож. – (КТЭИ).
- Робоча програма виробничої практики (1,2,3,4) [Текст] [Текст] / авт. А.М.Расулов, Л.М.Гопкало; КНТЕУ, Каф. готельно - ресторанного бізнесу. – 230/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 23 с. – 47,00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену [Електронний ресурс] [Текст] / кафедра туризму та рекреації. – 04-42_19 РП. – Київ : КНТЕУ, 2019.
- Стратегія розвитку туристичної індустрії та громадського харчування [Текст] [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 25-26 жовт. 2000 р.,м.Київ / відп.ред.А.А.Мазаракі. – К. : КДТЕУ, 2000. – 434с. : іл. – ISBN 5-7763-8512-1 : 16.24;6.00.
- Бабичев, А. В. Эффективность самообслуживания в торговле [Текст] / А. В. Бабичев. – М. : Экономика, 1978. – 70с. – 0.20.
- Организация производства и обслуживания на предприятиях общественного питания [Текст] = Учебник / И. Г. Бережной, Г. А. Петров, В. И. Семенов, В. Н. Маргелов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1980. – 296с. – 0.95.
- Богушева, В. И. Бары и рестораны.Искусство обслуживания [Текст] / В. И. Богушева. – Ростов на/Д : Феникс, 2000. – 352с. – ("Учебники и учебные пособия "). – ISBN 5-222-00455-4 : 10.00;12.00.
- Робоча програма підготовки до кваліфікаційного екзамену на 2020-2021н.р. [Електронний ресурс] [Текст] / М. Г. Бойко, А. М. Расулова, М. В. Кулик, ін. та ; каф. готел.-ресторан. бізнесу. – 06-44/21 РП. – Київ : КНТЕУ, 2021.
- Розвиток туризму в Украіні.Проблеми і перспективи [Текст] : Збірник наукових статей / І. П. Гаврилишин, М. П. Крачило, О. І. Лугова, Г. П. Науменко. – К. : Слов'янський дiалог, 1995. – 244с. – ISBN 5-85468-032-7 : 450000.00;4.40.
- Обслуживание в предприятиях общественного питания [Текст] : Учебник / М. Н. Захарченко, Н. В. Русакова, Л. С. Кучер, Д. П. Помкина. – М. : Экономика, 1975. – 223с. – 0.39.
- Коршунов, Н. В. Организация обслуживания в ресторанах [Текст] / Н. В. Коршунов. – М. : Экономика, 1970. – 247с. – 0.74.
- Коршунов, Н. В. Организация обслуживания в ресторанах [Текст] : Учебник для средних профессионально-технических училищ / Н. В. Коршунов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1980. – 238с. – 0.65.
- Коршунов, Н. В. Современный ресторан и культура обслуживания [Текст] : Новое в работе ресторанов / Н. В. Коршунов. – М. : Экономика, 1968. – 183с. – 0.79.
- Лолер, Э. Сервис по-королевски:Уроки ресторанного дела от Чарли Троттера [Текст] = Lessons in service from Charlie Trotter / Э. Лолер ; Пер.с англ. – М. : Альпина Бизнес Букс, 2006. – 232с. – (Библиотека Аркадия Новикова). – ISBN 5-9614-0409-9;9785961404098 : 81.90.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П'ятницька, ін. та ; за ред. Н.О. П'ятницької. – 2-ге вид., перероб. та допов. – Київ : Кондор, 2012. – 556 с. – Бібліогр.: с. 551-556. – ISBN 978-966-351-355-3 : 120.00.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – К. : КНТЕУ, 2006. – 631с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 28,12.
- Організація обслуговування у підприємствах ресторанного господарства [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів,що навчаються за спеціальністю "Менеджмент організацій" та "Технологія ресторанного господарства" / А. А. Мазаракі, Н. П. Благополучна, І. І. Гайовий, О. М. Григоренко ; За ред.Н.О.П'ятницької. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 632с. – Бібліогр.:С.618-624. – ISBN 966-629-176-2 : 40.00.
- Організація обслуговування у закладах ресторанного господарства [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / А. А. Мазаракі, Н. О. П'ятницька, Г. Т. П`'тницька, Т. Є. Литвиненко ; за заг. ред.Н.О.П'ятницької. – 2-ге вид.,перероб. та допов. – Київ : Центр учбової літератури, 2011. – 579с. – Бібліогр.:с.574-579. – ISBN 978-611-01-0209-4 : 100.00.
- Надежин, Н. А. Обслуживание банкетов и приемов в ресторанах [Текст] / Н. А. Надежин, В. А. Красильников, Н. А. Красильников. – М. : Экономика, 1967. – 86с. – 0.15.
- Готельно-ресторанний бізнес:сучасний стан та перспективи розвитку [Текст] : Матеріали Всеукраїнської студентської наукової конференії (22-23 лютого 2005 року) / М. І. Пересічний, Є. В. Тарасенко, І. О. Конвісер, С. В. Мельниченко ; Відп.ред.М.І.Пересічний. – К. : КНТЕУ, 2005. – 250с. – ISBN 966-629-158-4 : 25.00.
- Техника обслуживания и культура работы в гостиницах [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / Н. А. Попова, В. С. Бугаенко, С. Ф. Боровикова, И. М. Каминский. – К. : Вища школа, 1977. – 256с. : илл. – 0.90.
- Серебряков, С. В. Торговые центры [Текст] / С. В. Серебряков, И. М. Фельдман, К. К. Карташова. – М. : Троговая л-ра, 1963. – 64с. – 0.20.
- Сокол, Т. Г. Організація обслуговування в готелях і туристичних комплексах [Текст] [Текст] : підручник для вищ. навч. закл. / Т. Г. Сокол. – Київ : Альтерпрес, 2018. – 447 с. – (Бібліотека професійного менеджера). – Бібліогр.: с. 315-319. – ISBN 966-542-341-Х : 360.00.
- Уильям, Л.Карл Организация обслуживания на предприятиях массового питания [Текст] / Л.Карл Уильям ; Пер.с англ. – М. : Экономика, 1979. – 136с. – 0.40.
- Федорова, А. А. Общественное питание на промышленных предприятиях [Текст] / А. А. Федорова. – 2-е ,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1973. – 135с. – 0.36.
|