Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
338Т9
К66
Коршунов, Н. В.
Организация обслуживания в ресторанах
[Текст] : Учебник для средних профессионально-технических училищ / Н. В. Коршунов. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1980. – 238с. – 0.65.
ББК 338Т9
Додати до списку
Теми документа
Каталог книг/О/обслуговування в ресторанах
Каталог книг/О/організація обслуговування
Каталог книг/К/культура обслуговування
Каталог книг/П/передовий досвід
Каталог книг/О/обслуговування відвідувачів
Каталог книг/Т/техніка роботи офіціантів
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'