Електронний каталог
м'ясо риби
Документи:
- Боліла, Н. О. Споживні властивості чорноморської акули катран (sgualus acanthias) [Текст] [Текст] : автореферат дис...канд. техн. наук / Боліла Н. О. ; 05.18.16 - технологія харч. продуктів. – Київ : КНТЕУ, 2021. – 21 с.
- Боліла, Н. О. Споживні властивості чорноморської акули катран (sgualus acanthias) [Текст] [Текст] : дис...канд. техн. наук / Боліла Н. О. ; 05.18.16 - технологія харч. продуктів; наук. кер. О.В. Сидоренко. – Київ, 2021. – 193 с. – (КНТЕУ). – Бібліогр. в кінці розд.
- Быков, В. П. Изменения мяса рыбы при холодильной обработке [Текст] : Автолитические и бактериальные процессы / В. П. Быков. – М. : Агропромиздат, 1987. – 221с. – 3.90.
- Ефимов, А. Рыба и морепродукты [Текст] / А. Ефимов, В. Ковалев, Т. Шарова. – М. : Ресторанные ведомости, 2004. – 248с. – (Библиотека шеф-повара). – ISBN 5-98176-003-6 : 116.58.
- Константинова, Л. Л. Сырье рыбной промышленности [Текст] : Учеб. пособие / Л. Л. Константинова, С. Ю. Дубровин. – СПб. : ГИОРД, 2005. – 240с. – ISBN 50901065-77-8 : 82.02.
- Федорова, Д. В. Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст] [Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
- Фельдман, И. А. Советы кулинара [Текст] / И. А. Фельдман. – К. : Преста, 1993. – 150с. – ISBN 5-7707-4652-1 : 0.26;2.50.
|