Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
637.5
Ф33
Федорова, Д. В.
Ресурсозберігаючі технології риборослинних напівфабрикатів для харчової продукції [Текст]
[Текст] : автореферат дис...д-ра техн. наук / Федорова Д. В. ; 05.18.16 - технологія харч. продукції. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 44 с.
УДК 637.56-027.38:641.5
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
2
2
Теми документа
Каталог книг/Х/харчові продукти
Каталог книг/П/продукти харчування
Каталог книг/Н/напівфабрикати
Каталог книг/Р/ресурсозбереження
Каталог книг/М/м'ясо риби
Каталог книг/Я/якість риборослинних продуктів
Каталог книг/Р/ресурсозберігаючі технології
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/64 Домоведення. домашнє господарство. Комунальне господарство. служба побуту/641/642 Продукти харчування. Приготування їжі. Страви. Харчування/641 Харчові продукти. Приготування їжі. Страви. Харчування/641.5 Приготування їжі та страв. Кулінарія
УДК/---- ОСНОВНА ТАБЛИЦЯ/6 ПРИКЛАДНІ НАУКИ. МЕДИЦИНА. ТЕХНІКА/63 Сільске господарство. Лісове господарство. Землеробство. Тваринництво. Полювання. Мисливство. Рибне господарство/637 Продукти тваринництва і мисливства/637.5 М`ясо. М`ясні харчові продукти/637.56 М`ясо риб, ракоподібних (молюсків) тощо
УДК/- ТАБЛИЦІ ЗАГАЛЬНИХ ВИЗНАЧНИКІВ/---/-0... Загальні визначники основних характеристик. Таблиця 1k/-02 Властивостей/-027 Властивості процесів (операційні властивості)/-027.3 Властивості продукції та виробництва/-027.38 Виготовлений заводським способом. Збірний. Виготовлений заздалегідь. Напівфабрикати
Статистика використання: Видач: 1
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'