Електронний каталог
біологічно активні речовини
Документи:
- Биологически активные вещества пищевых продуктов [Текст] : Справочник / В.В.Петрушевский,В.Г.Гладких,Е.В.Винокурова и др. – К. : Урожай, 1992. – 192с. – ISBN 5-337-00761-0 : 40.00.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Совершенствование технологических процессов в условиях индустриализации общественного питания [Текст] : Отчет / Под рук.М.Е.Калакура. – К., 1989. – 66с. – (КТЭИ).
- Химия биологических активных природных соединений (углевод-белковые комплексы,хромопротеиды,липиды,липопротеиды,обмен веществ) [Текст] / Под ред.:Н.А.Преображенского,Р.П.Евстигнеевой. – М. : Химия, 1976. – 546с. – 1.71.
- Добоній, І. В. Удосконалення технології вермутів з використанням сировини Закарпатського регіону [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Добоній І. В. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Древова, С. С. Удосконалення технології ігристих вин на основі регулювання комплексу поверхнево-активних речовин [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Древова С. С. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2017. – 21 с.
- Кононський, О. І. Органічна хімія [Текст] : Підручник для вищих навч.закладів / О. І. Кононський. – К. : Дакор, 2003. – 568с. – ISBN 966-95845-4-Х : 44.00.
- Медведовский, Я. С. Технология мясных фаршевых изделий с биологически активными веществами [Текст] : Дисс...канд.техн.наук / Медведовский Я. С. ; 05.18.16-технология продуктов питания;Науч.рук.А.Т.Васюкова. – Донецк, 2003. – 165с. – (ДГУЭТ). – Прилож.
- Мукоїд, Р. М. Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Мукоїд Р. М. ; 05.18.05 - технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2012. – 20 с.
- Побережець, В. І. Удосконалення технології плодово-ягідних медових вин підвищеної біологічної цінності [Текст] [Текст] : автореферат дис. ...канд. техн. наук / Побережець В. І. ; 05.18.05- технологія цукристих речовин та продуктів бродіння. – Київ : НУХТ, 2013. – 20 с.
- Яшкіна, В. В. Технологія функціональних харчових інгредієнтів з антиліполітичною активністю на основі насіння ріпаку (canola) [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Яшкіна В. В. ; 03.00.20-біотехнологія. – Одеса : ОНАХТ, 2009. – 18с.
|