Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
2362
С56
Совершенствование технологических процессов в условиях индустриализации общественного питания
[Текст] : Отчет / Под рук.М.Е.Калакура. – К., 1989. – 66с. – (КТЭИ).
УДК 613.26
ББК Л97+Л817
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/К/кондитерські вироби
Каталог книг/К/кулінарні вироби
Каталог книг/Д/дослідження
Каталог книг/Б/біологічно активні речовини
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'