Електронний каталог
сертифікація послуг
Документи:
- Общественное питание [Текст]. – М. : ПРИОР, 2000. – 272с. – ISBN 5-7990-0134-6 : 16.80.
- Перелік органів з сертифікації продукції,послуг та систем якості,що акредитовані в системі УкрСЕПРО [Текст] / Відп.за вип.Т.Зубко. – К. : Держстандарт України, 2000. – 54с. – 10.80.
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : Опорний конспект лекцій / Уклад.А.А.Самойленко. – К. : КНТЕУ, 2004. – 166с. – 16.38; 16.00.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : Методичні рекомендації до лабораторних занять / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. А.А. Самойленко. – 874/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 46 c. – 5,50.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад. А.А.Самойленко. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 166с. – Бібліогр.: с.165-166. – 16.38.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. А.А. Самойленко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 843/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 11,00.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : збірник тестових завдань / укл. А.А.Самойленко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 518/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 46 c. – 3.80.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу для студентів спеціальностей 050301 "Товарознавство та комерційна діяльність", 050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" заочної форми навчання / уклад.: А.А.Самойленко, Н.В.Мережко, О.І.Сім`ячко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 584/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 45 c. – 5.56.
- Сертифікація товарів та послуг [Текст] [Текст] : програма та робоча програма / авт. А.А. Самойленко; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 567/13 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 26 c. – 15,00.
- Стандартизація і сертифікація товарів та послуг [Текст] : Збірник тестових завдань / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Л.С. Кириченко, А.А. Самойленко. – 621/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 46 c. – 5,88.
- Стандартизація та сертифікація продукту в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Програма курсу для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В. Мельниченко, Є.В. Тарасенко, М.В. Новак. – 155/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 10 c. – 3,53.
- Стандартизація та сертифікація продукту в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В. Мельниченко, Є.В. Тарасенко, М.В. Новак. – 197/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 13,00.
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцій / уклад.: Є.В.Тарасенко, В.С.Костюк. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 126 с. : табл. – Бібліогр.: с. 123-124. – 10,09.
- Терміни та поняття щодо сертифікації товарів та послуг [Текст] : Для студентів усіх спеціальностей денної та заочної форм навчання / Уклад.:А.А.Самойленко,Н.В.Притульська. – К. : КНТЕУ, 2001. – 38с. – 2.38.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учебник для студентов вузов,обучающихся по специальности "Менеджмент" / Под ред. А.Д. Чудновского. – 2-е изд.,перераб. и доп. – М. : Юркнига, 2003. – 447с. – ISBN 5-9589-0010-2 : 25.68.
- Туризм и гостиничное хозяйство [Текст] : Учеб. пособ. / под ред. Л.П. Шматько. – Москва;Ростов на Дону : МарТ, 2003. – 352с. – Библиогр.: с. 341-343. – ISBN 5-241-00253-7 : 29.95.
- Управління якістю туристичних послуг [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцій / уклад.: Т.І. Ткаченко, С.В. Мельниченко, М.В. Босовська. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 107с. – Бібліогр.:с.101-103. – 14.85.
- Абрамов, В. А. Сертификация продукции и услуг [Текст] / В. А. Абрамов. – М. : Ось-89, 2000. – 224с. – (Библиотека предпринимателя). – ISBN 5-86894-315-5 : 8.16;15.60.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – Ростов на/Д : МарТ, 2000. – 254с. – ISBN 5-241-00020-8 : 16.80.
- Басаков, М. И. Сертификация продукции и услуг с основами стандартизации и метрологии [Текст] : Учеб.пособие / М. И. Басаков. – 2-е изд.,испр. – Ростов на/Д : МарТ, 2002. – 254с. – (Экономика и управление). – ISBN 5-241-00020-8 : 11.60.
- Бичківський, Р. В. Метрологія,стандартизація,управління якістю і сертифікація [Текст] : Підручник для вищих навч.закладів / Р. В. Бичківський, П. Г. Столярчук, П. Р. Гамула ; За ред.Р.В.Бичківського. – 2-ге вид.,випр.і доп. – Л. : Львівська політехніка, 2004. – 560с. – ISBN 966-553-323-1 : 38.00;55.00;54.00.
- Кириченко, Л. С. Стандартизація і сертифікація товарів і послуг [Текст] [Текст] : підручник / Л. С. Кириченко, А. А. Самойленко. – Київ : Ранок, 2008. – 240 с. – Бібліогр.: с.239-240. – ISBN 978-966-672-131-3 : 70.00.
- Криворучко, О. М. Менеджмент якості на підприємствах автомобільного транспорту: теорія і практика [Текст] [Текст] : монографія / О. М. Криворучко. – Харків : ХНАДУ, 2006. – 404с. – Бібліогр.: с. 381-401. – ISBN 966-303-101-8 : 50.00.
- Лифиц, И. М. Основы стандартизации,метрологии и сертификации [Текст] : Учебник для студентов вузов / И. М. Лифиц. – 2-е изд.,испр.и доп. – М. : Юрайт-М, 2001. – 267с. – ISBN 5-94227-014-7 : 15.72;16.80;15.60;20.40.
- Мережко, Н. Б. Сертифікація товарів і послуг [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / Н. Б. Мережко. – К. : КНТЕУ, 2002. – 297с. – ISBN 966-629-023-5 : 9.32.
- Полікарпов, І. С. Сертифікація товарів і послуг [Текст] : Підручник для студентів кооперативних вищих навч.закладів / І. С. Полікарпов, Н. І. Доманцевич, Б. П. Яцишин. – К. : Укоопосвіта, 2000. – 348с. – Бібліогр.:С.249-261. – ISBN 966-7568-21-0 : 15.00.
- Примакова, О. Сертификация продукции,товаров,работ,услуг [Текст] / О. Примакова. – 2-ге вид.,перероб.і доп. – Х. : Фактор, 2002. – 148с. – ISBN 966-8262-07-7 : 11.00.
- Стандартизация и сертификация в сфере услуг [Текст] : Учеб.пособие для вузов / А. В. Раков, В. И. Королькова, Г. Н. Воробьева, И. Я. Королева ; Под ред.А.В.Ракова. – М. : Мастерство, 2002. – 208с. – (Высшее образование). – ISBN 5-294-00126-8 : 23.16.
- Салухіна, Н. Г. Стандартизація та сертифікація товарів і послуг [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Г. Салухіна, О. М. Язвінська. – Київ : Центр учбової літератури, 2010. – 335с. – Бібліогр.: с.320-334. – ISBN 9786110100229 : 99.90.
- Самойленко, А. А. Сертифікація послуг [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / А. А. Самойленко. – К. : КНТЕУ, 2003. – 143с. – ISBN 966-629-090-1 : 8.30.
- Сергеев, А. Г. Сертификация [Текст] : Учеб.пособие для студентов вузов,средних учеб.заведений / А. Г. Сергеев, М. В. Латышев. – М. : Логос, 2001. – 216с. – ISBN 5-94010-032-5 : 15.60.
- Солошенко, Л. Общественное питание: особенности учета [Текст] / Л. Солошенко. – Х. : Фактор, 2002. – 272с. – (Библиотека"Фактора"). – ISBN 5-7990-0134-6 : 14.00.
- Солошенко, Л. Ю. Общепит:особенности учета [Текст] / Л. Ю. Солошенко. – Х. : Фактор, 2000. – 240с. – (Библиотека "Фактора"). – Библиогр.:С.236-240. – 12.00.
- Чурсіна, Л. А. Стандартизація продукції та послуг [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Л. А. Чурсіна, О. П. Домбровська, Н. І. Резвих. – Київ : Ліра-К, 2019. – 335с. – Бібліогр.: с. 221-224. – ISBN 9786110100229 : 138.00.
- Стандартизация и управление качеством продукции [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / В. А. Швандар, В. П. Панов, Е. М. Купряков, О. В. Антонова ; Под ред.В.А.Швандара. – М. : Юнити-Дана, 1999. – 487с. – Библиогр.:С.482-484. – ISBN 5-238-00112-6 : 28.80;24.00;39.00;29.00.
- Яновская, Н. Туризм:организация и учет [Текст] / Н. Яновская. – 2-е изд.,перераб. – Х. : Фактор, 2000. – 229с. – (Библиотека "Фактора"). – 30.00;15.10.
|