Електронний каталог

219
С76          Стандартизація та сертифікація продукту в готельному та ресторанному господарстві [Текст] : Робоча програма для студентів спеціальності 7.050201 "Менеджмент організацій" спеціалізації 7.050201.04 "Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу" / Каф. готельно-ресторанного та тур. бізнесу; уклад. С.В. Мельниченко, Є.В. Тарасенко, М.В. Новак. – 197/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 22 c. – 13,00.


ББК У424.0-803-44+У441.357

    Переглянути зміст            



Примірники
Місце збереження Кількість В наявностi
Сектор методичних видань 1 1


Теми документа


Статистика використання: Видач: 1 Завантажень: 2





Український Фондовий Дім Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'