Електронний каталог
дослідження хлібопекарських товарів
Документи:
- Исследование продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. И. Базарова, Л. А. Боровикова, А. Л. Дорофеев, А. Л. Евдокимов. – М. : Экономика, 1986. – 295с. – 1.00.
- Исследование продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / В. И. Базарова, Л. А. Боровикова, А. Л. Дорофеев, А.Л. и др. Евдокимов. – 2-е изд.,перераб. – М. : Экономика, 1986. – 295с. – 1.00.
- Исследование продовольственных товаров [Текст] : Учеб.пособие для вузов / Л. А. Боровикова, А. И. Гримм, А. Л. Дорофеев, А. М. Евдокимов. – М. : Экономика, 1980. – 336с. – 1.00.
- Завьялов, А. А. Руководство для лаборантов хлебопекарных предприятий потребительской кооперации [Текст] / А. А. Завьялов. – М. : Экономика, 1975. – 192 с. : ил. – 0,52.
- Паливода, С. Д. Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії [Текст] [Текст] : Автореферат дис...канд.техн.наук / Паливода С. Д. ; 05.18.01-зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів. – Київ : НУХТ, 2010. – 21с.
- Цыганова, Т. Б. Технология хлебопекарного производства [Текст] : Учебник для начал. проф. образования и сред. проф. образования / Т. Б. Цыганова. – М. : ПрофОбрИздат, 2002. – 428с. – (Профессиональное образование). – ISBN 5-94231-006-8 : 29.80;41.76.
- Цыганова, Т. Б. Пищевые красители для кондитерских изделий [Текст] : Монография / Т. Б. Цыганова, Л. С. Кузнецова, М. Ю. Сиданова. – СПб. : Гиорд, 2002. – 120с. – ISBN 5-901065-49-2 : 88.80.
|