Електронний каталог
м'ясо сільськогосподарських тварин
Документи:
- Мясные блюда [Текст] : Тонкости приготовления / Пер.с англ. – М. : Ниола 21 век, 2000. – 111с. – ISBN 5-322-00015-1;0-86411-307-2 : 50.50.
- Береза, И. Г. Сокращение потерь и повышение качества мяса сельскохозяйственных животных [Текст] / И. Г. Береза. – 2-е изд.,перераб.и доп. – К. : Урожай, 1991. – 272с. – (Сохранности и качеству продукции-первоочеред.внимание). – ISBN 5-337-00856-0 : 2.30.
- Левицька, Н. П. Товарознавча оцінка м"яса,при виробництві якого використовували нові кормові та ростостимулюючі добавки [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Левицька Н. П. ; 05.18.15-товарознавство харчових продуктів. – К. : КТЄІ, 1993. – 26с.
- Сидоров, М. А. Микробиология мяса и мясопродуктов [Текст] : Учебник для студентов сред. спец. учеб. заведений / М. А. Сидоров, Р. П. Корнелаева. – 3-е изд.,испр. – М. : Колос, 2000. – 240с. – (Учебники и учебные пособия для студентов средних специальных заведений). – ISBN 5-10-003128-Х : 13,00;13,00.
- Сирохман, І. В. Товарознавство м'яса і м'ясних товарів [Текст] : Підручник для студентів вищих навч.закладів / І. В. Сирохман, Т. М. Раситюк. – К. : Центр навчальної літератури, 2004. – 382с. – Бібліогр.:С.377-379. – ISBN 966-8365-70-4 : 57.50; 40.00.
|