Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
Л99
М99
Мясные блюда
[Текст] : Тонкости приготовления / Пер.с англ. – М. : Ниола 21 век, 2000. – 111с. – 50.50.
ISBN 5-322-00015-1;0-86411-307-2
ББК Л992.3
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Читальний зал
1
1
Теми документа
Каталог книг/Г/громадське харчування
Каталог книг/К/кулінарія
Каталог книг/М/м'ясні консерви
мясо и мясопродукты
Каталог книг/М/м'ясні страви
Каталог книг/М/м'ясо сільськогосподарських тварин
Каталог книг/М/м'ясо і м'ясні продукти
Каталог книг/М/м'ясопереробна промисловість
Каталог книг/П/приготування окремих страв
Каталог книг/В/виготовлення страв з окремих продуктів
Статистика використання: Видач: 8
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'