Електронний каталог
рослинні жири
Документи:
- Прогресивні технології та удосконалення процесів харчових виробництв [Текст] : Збірник наукових праць:У 2-х ч. Ч.1 / Відповід.ред.О.І.Черевко. – Х., 2000. – 386с. : іл.;табл. – ISBN 966-7885-03-8 : 10.00.
- Арутюнян, Н. С. Фосфолипиды растительных масел [Текст] : Состав,структура,свойства,получение и применение / Н. С. Арутюнян, Е. П. Корнена. – М. : Агропромиздат, 1986. – 256с. : илл.;табл. – 3.10.
- Бандура, В. М. Науково-практичне обгрунтування енергоефективних технологій переробки олійної сировини на основі механічних та електромагнітних інтенсифікаторів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...д-ра техн. наук / Бандура В. М. ; 05.18.012 -процеси і обладнання харчових, мікробіол. та фармацевт. виробництв. – Одеса : ОНАХТ, 2021. – 45 с.
- Бренц, М. Я. Жиры и их использование в питании [Текст] / М. Я. Бренц. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 64с. – 0.11.
- Волостникова, Р. В. Качество плавленных сыров с растительными жирами [Текст] : Автореферат дисс...канд.техн.наук / Волостникова Р. В. ; 05.18.15-товароведение пищевых продуктов. – Л. : Ленингр.ин-т сов.торг.им.Энгельса, 1982. – 20с.
- Гринберг, Г. Модифицированные жиры [Текст] : Пер с польского / Г. Гринберг, Г. Щепаньская ; Под ред. Н.В.Венгеровой,Э.И.Горшковой,И.В.Михайловой. – М. : Пищевая промышленность, 1973. – 105с. : ил.,табл. – (Вопросы технологии пищевых продуктов). – Библиогр. – 0.33.
- Павловський, П. В. Формування системи логістичних бізнес-процесів переробної галузі [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. екон. наук / Павловський П. В. ; 08.00.03 - економіка та управління національним господарством. – Краматорськ : ДДМА, 2019. – 21 с.
- Павловський, П. В. Формування системи логістичних бізнес-процесів переробної галузі [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. екон. наук / Павловський П. В. ; 08.00.03 - економіка та управління національним господарством. – Краматорськ : ДДМА, 2018. – 21 с.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Є. В. Тищенко. – 3-тє вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2013. – 267 с. – (Товарознавство). – Бібліогр.: с.261-263. – ISBN 966-629-623-1 : 60.00.
- Тищенко, Є. В. Харчові жири [Текст] : Підручник для студентів товарознавчих факультетів вищих навч.закладів освіти,які навчаються за напрямом "Торгівля" / Є. В. Тищенко, П. Х. Пономарьов. – 2-ге вид.,доп.і перероб. – К. : КНТЕУ, 2006. – 226с. – (Товарознавство). – Бібліогр.:С.220-222. – ISBN 966-629-151-7 : 20.41; 22.00.
- Черства, А. О. Удосконалення технології пресового вилучення ріпакової олії із використанням ферментних препаратів [Текст] [Текст] : автореферерат дис. ...канд. техн. наук / Черства А. О. ; 05.18.06-технологія жирів.ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів. – Київ : НУХТ, 2018. – 18 с.
- Хранение растительных масел и жиров [Текст] / Н. И. Чертков, А. В. Луговой, А. Г. Сергеев, А. Н. Миронова. – М. : Агропромиздат, 1989. – 288с. – ISBN 5-10-001414-8 : 1.30.
|