Електронний каталог
метрологія в управлінні якостю
Документи:
- Методичні вказівки для самостійного вивчення дисципліни "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : для студентів товарознавчого факультету заочної форми навчання / уклад. Л.С.Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи прод. товарів. – 757/03 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2003. – 25 с. – 2.03.
- Методичні рекомендації до проведення практичних та лабораторних занять з курсу "Стандартизація, сертифікація і метрологія" [Текст] : для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" (спеціалізація 7.09171101 "Технологія громадського харчування, ресторанна справа та сервіс") / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації громадського харчування. – 579/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 32 с. – 3,50.
- Метрологія - регулятор єдності вимірювань у закладах ресторанного господарства [Текст] : кейс-стаді для студентів спеціальності 6.091711 "Технологія харчування" усіх форм навчання / уклад.: Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 396/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 18 с. – 3,25.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] / уклад.: В.В. Осієвська, Г.М. Михайлова; Каф. товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 686/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2017. – 22 с. – 2,35.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : програма та робоча програма з курсу для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 050201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 360/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 20 с. – 6,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : збірник тестових завдань / уклад. Л.С. Кириченко; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 1090/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 46 с. – 6,46.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні вказівки до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" заочної форми навчання / укл. Л.С.Кириченко; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 487/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 41 c. – 4.21.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення дисципліни для студентів напряму підготовки 0502 "Менеджмент" за професійним спрямуванням 05201 "Менеджмент організацій" ОКР "бакалавр" денної форми навчання / укл.: Л.С.Кириченко, Г.М.Михайлова; Каф. тов-ва та експерт. прод. товарів. – 734/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 30 c. – 3.56.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : програма / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська, С.П. Кущ; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів, К-ра товарознавства та експертизи непродовольчих товарів. – 969/12 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2012. – 14 c. – 10,00.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Практикум / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; уклад. Л.С. Кириченко. – 757/08 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 18 c. – 3,58.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] : Робоча програма / Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів; каф. тов-ва та експ. непрод. тов.; авт. Л.С. Кириченко та інш. – 784/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 18 c. – 6,39.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 151/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 26 c. – 8,86.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практичних занять / авт. Н.С. Метельська, В.В. Осієвська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 608/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 18 c. – 10,00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк; КНТЕУ, Каф. технології і організації ресторанного господарства. – 106/11 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2011. – 32 c. – 10,00.
- Стандартизація, сертифікація і метрологія [Текст] : Методичні рекомендації до практичних занять / Каф. технології і організації ресторанного господарства; авт. Є.В. Тарасенко, В.С. Костюк. – 937/09 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2009. – 32 c. – 10,95.
- Стандартизація,сертифікація і метрологія [Текст] : Опорний конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091711 "Технологія харчування" / Уклад.:Є.В.Тарасенко,Н.М.Кравчук. – К. : КНТЕУ, 2001. – 99с. – 7.28;12.26.
- Тести для контролю знань студентів з курсу "Основи стандартизації, метрології та управління якістю" [Текст] : із спеціальностей "Товарознавство та комерційна діяльність", "Експертиза товарів та послуг" усіх форм навчання / уклад.Л.С.Кириченко ; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 417/01 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2001. – 48 с. – 3.50.
- Технічне регулювання. Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. В.В. Осієвська, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 26/14 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2014. – 18 c. – 14,00.
- Технічне регулювання. Оцінювання відповідності [Текст] [Текст] : методичні рекомендації та завдання до практ.занять / авт. Н.В. Мережко, Н.С. Метельська; КНТЕУ, Каф. тов-ва та експерт. харч. продуктів, к-ра тов-ва та експ. непрод. тов. – 450/15 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2015. – 39 c. – 17,00.
- Технічні засоби митного контролю [Текст] : Опорний конспект для студентів товарознавчого факультету спеціальності 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Уклад.Ю.М.Григор'єв. – К. : КНТЕУ, 2002. – 84с. – 4.54.
- Управление качеством [Текст] : Учебник для вузов / Под ред.С.Д.Ильенковой. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Юнити-Дана, 2004. – 334с. – ISBN 5-238-00491-5 : 20.41.
- Lisiecka, K. Kreowanie jakosci [Текст] : Uwarunkowania - Strategie - Techniki / K. Lisiecka. – Katowice : Wyd. AE w Katowicach, 2002. – 352 s. – (Prace naukowe Akademii Econom. im. K.Adamieckiego). – ISBN 83-7246-103-1.
- Бурчакова, М. А. Управление качеством [Текст] : Учеб.пособие / М. А. Бурчакова, М. Ф. Мизинцева. – М. : Изд-во Российского университета дружбы народов, 2004. – 200с. – ISBN 5-209-01581-5 : 27.60.
- Козлова, А. В. Стандартизация,метрология,сертификация в общественном питании [Текст] : Учебник для студентов среднего профессионального образования / А. В. Козлова. – М. : Мастерство, 2001. – 156с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00006-7 : 19.68;15.00.
- Качество и стандартизация [Текст] / Х. Лилие, Л. Е. Миронова, Л. И. Кузнецово, Н. Ф. Сотникова ; пер. Пер. с нем. – М. : Экономика, 1982. – 168 с. – 0,60.
- Основи стандартизації, метрології та управління якістю [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / Н. Машта, О. Бенчук, Г. Бенчук, ін. та. – Рівне : РДГУ, 2015. – 387 с. – Бібліогр.: с. 365-369. – ISBN 978-617-601-144-6 : 60.00.
- Окрепилов, В. В. Управление качеством [Текст] : Учебник / В. В. Окрепилов. – 2-е изд.,доп.и перераб. – М. : Экономика, 1998. – 639с. – ISBN 5-282-01912-4 : 42.60.
- Окрепилов, В. В. Управление качеством [Текст] : Учебник для вузов / В. В. Окрепилов. – 3-е изд.,доп.и перераб. – СПб. : Наука, 2000. – 911с. : илл. – ISBN 5-02-024939-4 : 171.60.
- Осієвська, В. В. Основи стандартизації,метрології та управління якістю [Текст] : Опорний конспект лекцій / В. В. Осієвська. – К. : КНТЕУ, 2003. – 71с. – 7.53.
- Сергеев, А. Г. Стандартизация [Текст] : Учеб.пособие для студентов высших и средних специальных учеб.заведений / А. Г. Сергеев, В. В. Терегеря. – М. : Логос, 2002. – 240с. – ISBN 5-94010-136-4 : 23.16.
- Сукач, М. К. Основи стандартизації [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / М. К. Сукач. – 2-ге вид., переробл. і допов. – Київ : Ліра-К, 2017. – 322 с. – Бібліогр.: с. 311-314. – ISBN 978-617-7320-66-0 : 215.00.
- Стандартизация и управление качеством продукции [Текст] : Учебник для студентов высших учеб.заведений / В. А. Швандар, В. П. Панов, Е. М. Купряков, О. В. Антонова ; Под ред.В.А.Швандара. – М. : Юнити-Дана, 1999. – 487с. – Библиогр.:С.482-484. – ISBN 5-238-00112-6 : 28.80;24.00;39.00;29.00.
|