Електронний каталог
фiзiологiя харчування
Документи:
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 72с. – 3.00.
- Біохімія i фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КНТЕУ, 2005. – 88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опор. конспект лекцiй / уклад. Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 9.89.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – К. : КДТЕУ, 1999. – 73с. : табл. – Бібліогр.:С.72-73. – 3.00.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцiй / Уклад.Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 88с. : табл. – Бібліогр.:88с. – 9.98.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : лабораторний практикум курсу для студентів за напрямом підготовки 0503 "Торгівля" / уклад. Н.Я. Орлова; Каф.товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 302/05 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2005. – 58 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : методичні рекомендації до самостійного вивчення курсу та підготовки до аудиторної контрольної роботи (АКР) і заліку для студентів за напрямом 0503 "Торгівля" заочної форми навчання / уклад. Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 87/06 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 46 с. – 5,31.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] : Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів / уклад.: Н.Я. Орлова, В.І. Мандрика; Каф. товарознавства та експертизи продовольчих товарів. – 959/07 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2007. – 34 c. – 2,40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 88с. : табл. – Бібліогр.: с. 88. – 12.40.
- Біохімія і фізіологія харчування [Текст] [Текст] : опорний конспект лекцiй / уклад.: Н.Я.Орлова. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 88 с. : табл. – Бібліогр.: с.88. – 10.11.
- Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : робоча програма / авт. Н.Я. Орлова; КНТЕУ, Каф. товарознавства та експертизи харчових продуктів. – 773/10 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 22 c. – 10,00.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – 2-ге вид., стер. – Київ : Кондор, 2015. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 114.00.
- Мікробіологія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. освіти I-IY рівнів акредитації / В.Д.Малигіна, О.А.Ракша-Слюсарева, В.П.Ракова [та ін.]. – Київ : Кондор, 2009. – 241с. – ISBN 9789663512655 : 45.00.
- Организация лечебно-профилактического питания на промышленных предприятиях [Текст] / Сост.:А.И.Столмакова,Р.И.Киселевич. – К. : Здоровье, 1984. – 96с. : табл. – (Библиотека практического врача). – 0.30.
- Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : збірник тестових завдань / авт. О.В.Хробатенко, Ю.Б.Міклашевська; КНТЕУ, Каф. товарознавства, управління безпечністю та якістю. – 77/18 [замовл.]. – Київ : КНТЕУ, 2018. – 54 с. – 22,00.
- Брейтбург, А. М. Физиология питания [Текст] : Учебник для технологических факультетов экономических вузов / А. М. Брейтбург. – 2-е просмотр.изд. – М. : ГИТЛ, 1961. – 319с. : илл. – 0.93.
- Брейтбург, А. М. Физиология питания [Текст] / А. М. Брейтбург. – 2-е изд. – М. : Торговая литература, 1961. – 318с. – 0.93.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл. / Н. М. Зубар. – К. : КНТЕУ, 2006. – 340с. – Бібліогр.:С.281-282. – ISBN 966-629-219-Х : 31.98; 33.00.
- Зубар, Н. М. Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл. / Н. М. Зубар. – Київ : Центр учбової літератури, 2010. – 330с. – ISBN 9789663649962 : 95.00.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум:Навч.посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2003. – 258с. – 14.01.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Практикум:Навч.посібник / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, М. К. Булгакова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 258с. – ISBN 966-7376-76-1 : 17.00;14.01.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. М. Зубар, Ю. В. Руль, В. І. Ципріян. – 2-ге вид.,перероб.і доп. – К. : КНТЕУ, 2003. – 201с. – 16.78.
- Зубар, Н. М. Фізіологія харчування [Текст] : Опорний конспект лекцій / Н. М. Зубар, В. І. Ципріян, Ю. В. Руль. – К. : КДТЕУ, 2000. – 181с. – 14.80.
- Казакова, З. А. Новое в физиологии питания [Текст] : Учеб.пособие / З. А. Казакова. – М. : МИНХ им.Г.В.Плеханова, 1970. – 44с. – 0.17.
- Казакова, З. А. Основы физиологии,гигиена и санитария общественного питания [Текст] / З. А. Казакова, Ю. Л. Зиновьева, К. М. Поминова. – М. : Экономика, 1972. – 192с. – 0,64.
- Казакова, З. А. Основы физиологии питания [Текст] : Гигиена и санитария / З. А. Казакова, К. М. Поминова, А. К. Меньшикова. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1978. – 245с. – 0.80.
- Малыгина, В. Ф. Основы физиологии питания,гигиена и санитария [Текст] : Учебник / В. Ф. Малыгина, А. К. Меньшикова, К. М. Поминова. – 3-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1983. – 192с. – 0.45.
- Малыгина, В. Ф. Основы физиологии питания,гигиена и санитария [Текст] : Учебник для учащихся техникумов / В. Ф. Малыгина, Е. А. Рубина. – М. : Экономика, 1988. – 223с. – ISBN 5-282-00599-9 : 0.45.
- Мартинчик, А. Н. Физиология питания,санитария и гигиена [Текст] : Учеб.пособие для студентов учреждений среднего профессионального образования / А. Н. Мартинчик, А. А. Королев, Л. С. Трофименко. – М. : Мастерство, 2000. – 192с. – (Среднее профессиональное образование). – ISBN 5-294-00007-5;5-06-003916-1 : 29.04;12.50.
- Маршак, М. С. Диетическое питание [Текст] : Пособие для диетсестер и поваров / М. С. Маршак ; Под ред.И.С.Савощенко. – М. : Медицина, 1967. – 484с. – 0.79.
- Матюхина, З. П. Основы физиологии питания,санитарии и гигиены (в общественном питании) [Текст] : Учеб.пособие / З. П. Матюхина. – М. : Высшая школа, 1984. – 96с. – 0.15.
- Матюхина, З. П. Основы физиологии питания,гигиены и санитарии [Текст] : Для работников общ.пит. / З. П. Матюхина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Высшая школа, 1989. – 159с. : ил. – ISBN 5-06-000390-6 : 0.20.
- Мельников, Е. Б. Основы физиологии питания,санитарии и гигиены [Текст] : Учеб.пособие / Е. Б. Мельников. – М. : Высшая школа, 1976. – 96с. : илл. – 0.15.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч.закл.,що навчаються за спец. "Товарознавство та комерційна діяльність" та "Експертиза товарів і послуг" / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид.,перероб.та допов. – Київ : КНТЕУ, 2006. – 280 с. – Бібліогр.277с. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид.,перероб.та допов. – Київ : КНТЕУ, 2008. – 281с. – Бібліогр.: с. 277. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Біохімія та фізіологія харчування [Текст] [Текст] : підручник / Н. Я. Орлова. – 2-ге вид., переробл. та допов. – Київ : КНТЕУ, 2010. – 280 с. – ISBN 966-629-251-3 : 29.23.
- Орлова, Н. Я. Фізіологія та біохімія харчування [Текст] [Текст] : Підручник / Н. Я. Орлова. – К. : КНТЕУ, 2001. – 248с. – ISBN 966-7376-99-0 : 12.00;5.00.
- Павлоцкая, Л. Ф. Физиология питания [Текст] : Учебник для вузов / Л. Ф. Павлоцкая, Н. В. Дуденко. – М. : Высшая школа, 1989. – 368с. : ил. – ISBN 5-06-000087-7 : 1.00.
- Павлоцька, Л. Ф. Основи фізіології,гігієни харчування та проблеми безпеки харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів / Л. Ф. Павлоцька, Н. В. Дуденко, Л. Р. Димитрієвич. – Суми : Університетська книга, 2007. – 440с. : іл. – Бібліогр.:С.438-440. – ISBN 978-966-680-347-7 : 73,50.
- Пасальський, Б. К. Хімія та методи дослідження сировини та матеріалів [Текст] : Навч.посібник для студентів вищих навч.закладів,які навчаються за спеціальностями 50301 "Товарознавство і комерційна діяльність",50302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / Б. К. Пасальський ; За ред.А.А.Мазаракі. – К. : КНТЕУ, 2005. – 236с. – ISBN 966-629-184-3 : 15.84.
- Пасальський, Б. К. Хімія харчових продуктів [Текст] : Навч.посібник / Б. К. Пасальський. – К. : КДТЕУ, 2000. – 195с. – Бібліогр.192с. – ISBN 966-7376-47-8 : 9.00;3.70;12.91.
- Полтырев, С. С. Физизология пищеварения [Текст] : Учеб.пособие / С. С. Полтырев, И. Т. Курцин. – М. : Высшая школа, 1980. – 256с. : илл. – 0.75.
- Полтырев, С. С. Физиология пищеварения [Текст] : Учеб.пособие для институтов / С. С. Полтырев, И. Т. Курцин. – М. : Высшая школа, 1980. – 256с. : илл. – 0.75.
- Смоляр, В. І. Фізіологія та гігієна харчування [Текст] : Підручник для студ.техн.спец. / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 2000. – 336с. : іл. – ISBN 5-311-01193-9 : 16.00.
- Смоляр, В. І. Харчування в умовах радіонуклідного забруднення [Текст] / В. І. Смоляр. – К. : Здоров'я, 1991. – 32с. – ISBN 5-311-02714-2.
- Соломатина, К. З. Гигиена и санитария предприятий общественного питания [Текст] : Учебное пособие для проф.-техн и проф .кулинарных училищ / К. З. Соломатина. – М. : Экономика, 1969. – 159 с. – 0,19.
- Соломатина, К. З. Гигиена и санитария торговых предприятий [Текст] : Учеб.пособие для техникумов / К. З. Соломатина. – 2-е изд.,перераб.и доп. – М. : Экономика, 1970. – 95с. – 0.16.
- Успенская, Н. Р. Практическое пособие для повара [Текст] : Учеб.пособие / Н. Р. Успенская. – М. : Экономика, 1982. – 176с. – 0.55.
- Успенская, Н. Р. Практическое пособие для повара [Текст] / Н. Р. Успенская. – М. : Экономика, 1978. – 182с. – 0.35.
- Шапошникова, В. И. Биоритмы-часы здоровья [Текст] / В. И. Шапошникова. – М. : Советский спорт, 1991. – 63с. : илл. – ISBN 5-85009-250-1 : 3.50.
|