Електронний каталог
Пошук
Відібрані
Формуляр
Опис документа
Сайт бібліотеки
Сайт ДТЕУ
Українська
Русский
English
Увійти
Шифр читача:
Пароль:
Увійти
Відмінити
ERROR
613.2
С60
Соломатина, К. З.
Гигиена и санитария предприятий общественного питания
[Текст] : Учебное пособие для проф.-техн и проф .кулинарных училищ / К. З. Соломатина. – М. : Экономика, 1969. – 159 с. – 0,19.
ББК 613.2
Додати до списку
Примірники
Місце збереження
Кількість
В наявностi
Науковий фонд
3
3
Теми документа
Каталог книг/Я/якість продукції
Каталог книг/Я/якість
Каталог книг/Ф/фiзiологiя харчування
Каталог книг/С/санітарія та гігієна в торгівлі
Каталог книг/Я/якість непродовольчих товарів
Каталог книг/С/санітарія та гігієна
Каталог книг/С/санітарні вимоги
Каталог книг/С/санітарні норми
Статистика використання: Видач: 0
Додати коментар
Інформаційно-пошукова система
'УФД/Бібліотека'